Επικαιροτητα

Δήμος Τρίπολης: Ο ξενώνας ΕΣΤΙΑ στις παιδικές κατασκηνώσεις

Παραχωρούνται οι εγκαταστάσεις της παιδικής κατασκήνωσης του δήμου Τρίπολης στον ξενώνα ΕΣΤΙΑ του ψυχιατρικού νοσοκομείου Τρίπολης.

Με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Τρίπολης, το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 25 Ιουλίου, αποφασίστηκε η δωρεάν παραχώρηση των εγκαταστάσεων της παιδικής κατασκήνωσης του δήμου Τρίπολης στον ξενώνα ΕΣΤΙΑ του ψυχιατρικού τομέα του Γενικού Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης κατά το χρονικό διάστημα 02/09/2019 έως 10/09/2019.

Ο Ξενώνας ΕΣΤΙΑ θα αναλάβει την ευθύνη της δρομολόγησης των τυχόν απαιτούμενων ενεργειών και διαδικασιών από τις αρμόδιες αρχές και θα φέρει την ευθύνη λειτουργίας καθαριότητας κλπ του παραχωρούμενου χώρου και των εγκαταστάσεων.

Προϋπόθεση της παραχώρησης των εγκαταστάσεων είναι η δέσμευση για ανάληψη εκ μέρους του ανωτέρω φορέα της δαπάνης για βλάβες ή ζημιές που τυχόν θα προκύψουν στα κινητά και ακίνητα στοιχεία της κατασκήνωσης κατά το αντίστοιχο χρονικό διάστημα.

Επίσης θα πρέπει να μεριμνήσουν, ώστε τόσο ο χώρος όσο και οι εγκαταστάσεις ακίνητα και κινητά θα παραδοθούν σε άριστη κατάσταση.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.