Επικαιροτητα

Πόρτο Χέλι: Η μαρτυρία που ρίχνει φως στην τραγωδία

Καταγγελία για τον 44χρονο χειριστή: "Δύο μέρες πριν, πήγε να πέσει πάνω μου".

Φως στα αίτια της τραγωδίας δίνει ο μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας του ναυτικού δυστυχήματος, που σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής (10/08), στο Πόρτο Χέλι και ο άνθρωπος που ενημέρωσε τις Αρχές για τη σύγκρουση του φουσκωτού με τη βάρκα μιλώντας στο Open.

Ο μάρτυρας είναι καπετάνιος σκάφους αναψυχής το οποίο είχε δέσει στον κόλπο του Κάιζερ στο Πόρτο Χέλι το βράδυ της Παρασκευή, όπου σημειώθηκε η ναυτική τραγωδία.

Ο καπετάνιος του σκάφους αναψυχής φέρεται να κατέθεσε στις Λιμενικές Αρχές πως είδε από μακριά να έρχεται ένα σκάφος με μεγάλη ταχύτητα.

"Από την εμπειρία μου θεωρώ πως πήγαινε με περισσότερους από 40 κόμβους. Είδα το άλλο σκάφος να έχει ένα λευκό περίβλητο φανό. Χωρίς να κόψει ταχύτητα έπεσε πάνω του. Κατευθείαν με το βοηθητικό σκάφος πήγα να βοηθήσω. Βρήκα έναν άνδρα χωρίς τις αισθήσεις του. Τον ανέβασα στο σκάφος και πήγαμε στην προβλήτα", ανέφερε στην κατάθεση του ο αυτόπτης μάρτυρας, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Open.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

 

ΠΗΓΗ: newsbeast.gr

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.