Επικαιροτητα

ΆΡΓΟΣ: Πρόγράμμα αγροτικής ανάπτυξης 2014-2020

Ο Δήμος Άργους – Μυκηνών σε συνεργασία με την Αναπτυξιακή Πάρνωνα Α.Ε. διοργανώνει  ενημερωτική εκδήλωση – διαβούλευση με θέμα: "Σχεδιάζουμε το πρόγραμμα CLLD (LEADER) 2014-2020 στην Ανατολική Πελοπόννησο".

 


Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 12-10-2015 και ώρα 18:00, στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Άργους - Μυκηνών.


Στελέχη της Αναπτυξιακής Πάρνωνα Α.Ε. θα παρουσιάσουν:


1. Το πρόγραμμα CLLD στο πλαίσιο του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020, όπως έχει διαμορφωθεί έως τώρα (στόχοι, μέτρα, δράσεις ιδιωτικού και δημόσιου χαρακτήρα, επιλέξιμες δαπάνες, κτλ).


2. Την πρόταση του Τοπικού Προγράμματος που σχεδιάζεται για την Ανατολική Πελοπόννησο.


Η εκδήλωση έχει στόχο την ευρεία δημοσιοποίηση του προγράμματος, την υποβολή προτάσεων, απόψεων, ιδεών καθώς και την καταγραφή του επενδυτικού ενδιαφέροντος στις περιοχές που σχεδιάζεται το νέο πρόγραμμα LEADER (CLLD 2014-2020).


ΠΗΓΗ: argospress.gr

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.