Επικαιροτητα

Αυτοψία Παυλή στο 1ο Γυμνάσιο-Λύκειο Τρίπολης (vd)

Πρόκειται για σχολικό συγκρότημα που σύμφωνα με τον απερχόμενο δήμαρχο δεν είχε γίνει καμία παρέμβαση εδώ και 50 χρόνια!

Ο δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής επισκέφθηκε σήμερα το 1ο Γυμνάσιο-Λύκειο Τρίπολης όπου βρίσκονται σε εξέλιξη έργα αποκατάστασης και ανακατασκευής του σχολείου.

Ο κ. Παυλής συνοδευόμενος από τον εργολάβο του έργου περιηγήθηκε στο κτίριο και στα σημεία όπου γίνονται οι εργασίες.

Ο δήμαρχος Τρίπολης αναφερόμενος στα έργα που γίνονται είπε ότι ήταν αναγκαίο να ολοκληρωθούν κάποιες εργασίες προκειμένου το σχολείο να είναι ασφαλές για να εξυπηρετεί τις ανάγκες των μαθητών. Στο κτίριο αυτό όπως ανέφερε χαρακτηριστικά δεν είχε γίνει καμία παρέμβαση εδώ και 50 χρόνια.

Οι εργασίες που γίνονται δεν θα λύσουν ολοκληρωτικά το πρόβλημα όμως θα μπορέσουν να βελτιώσουν αισθητά την καθημερινότητα των μαθητών και των καθηγητών του σχολείου.

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.