Επικαιροτητα

Συνάντηση αγροτών - Γιαννακούρα για τις αποζημιώσεις

Σύσκεψη με τους αγρότες της Μανθυρέας στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας στην Τρίπολη....

 

 

Διαβάστε παρακάτω τι έγινε στην συνάντηση σύμφωνα με τα όσα γνωστοποίησε μέσω της προσωπικής του σελίδας στο facebook ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Ευάγγελος Γιαννακούρας:

 

Μετά την αντίδραση των αγροτών της Μανθυρέας για το μικρό ποσοστό αποζημίωσης, που ανακοίνωσε ο ΕΛΓΑ για τις ζημιές που υπέστησαν οι καλλιέργειες κατά την έντονη διπλή χαλαζόπτωση του Μαΐου του 2015 πήρα την πρωτοβουλία να πραγματοποιήσω σύσκεψη με την παρουσία αγροτών καθώς και του προϊσταμένου του ΕΛΓΑ Η.Αγγελόπουλου και υπαλλήλων του ΕΛΓΑ ώστε να δούμε το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί με τις δικαιολογημένες αντιρρήσεις των αγροτών.

 

Ο προϊστάμενος του ΕΛΓΑ κάλεσε τους αγρότες να κάνουν ένσταση και εντός 10 ημερών θα γίνει εξέτασή τους με βάση και την παραγωγή των τελευταίων τριών ετών, ώστε αν υπάρχει λάθος να διορθωθεί...

 

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου-ΠΕ Αρκαδίας είναι πάντα και με κάθε τρόπο κοντά στους αγρότες και στον πρωτογενή τομέα και από την πρώτη στιγμή, όσον αφορά τις χαλαζοπτώσεις βρεθήκαμε στα χωράφια για να δούμε τις ζημιές και τώρα που παρουσιάστηκε πρόβλημα είμαστε και πάλι δίπλα τους για να βρεθεί λύση και να μην νιώθουν αδικημένοι και να λάβουν την αποζημίωση που δικαιούνται.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.