Επικαιροτητα

Σε ύφεση η πυρκαγιά στη Μεγαλόπολη

Μάχη σε διπλό μέτωπο με τις φλόγες δίνει η πυροσβεστική από το μεσημέρι της Παρασκευής (23/8).

Σάββατο (24/08), ώρα: 10:30

Σε ύφεση είναι η πυρκαγιά σε δάσος στην περιοχή Ίσαρη, κοντά στην Μεγαλόπολη Αρκαδίας. Ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής με 18 οχήματα, 36 πυροσβέστες και πεζοπόρο τμήμα παραμένουν στην περιοχή και συνεχίζουν τις προσπάθειες για την πλήρη κατάσβεσή της.

Στο μεταξύ η πυρκαγιά που είχε ξεσπάσει νωρίς το απόγευμα tτης Παρασκευής (24/08), στην περιοχή της Νέας Μανωλάδας στην Ηλεία, έχει τεθεί υπό έλεγχο.

 

18:15

Σε ύφεση η φωτιά στη Νέα Μανωλάδα.

 

16:40

Ενισχύονται οι δυνάμεις που επιχειρούν στην περιοχή Ίσαρης στην Μεγαλόπολη Αρκαδίας σε 50 πυροσβέστες, 18 οχήματα, 2 ελικόπτερα και 2 αεροσκάφη. Συνδράμουν 2 υδροφόρες Περιφέρειας και 1 μηχάνημα έργου. Αναλυτικά οι επίγειες δυνάμεις: 37 πυροσβέστες, 18 οχήματα και 2 ομάδες πεζοπόρου τμήματος

Στην περιοχή επιχειρούν δυνάμεις της Πυροσβεστικής, που αποτελείται από 18 οχήματα, 37 άνδρες και 2 ομάδες πεζοπόρου τμήματος. Στο έργο κατάσβεσή της μετέχουν 2 ελικόπτερα και 2 αεροσκάφη. Επιπλέον, συνδράμουν 2 υδροφόρες Περιφέρειας και 1 μηχάνημα έργου.

 

15:30

Μάχη σε διπλό μέτωπο με τις φλόγες δίνει η πυροσβεστική από το μεσημέρι της Παρασκευής (23/8).

Πυρκαγιά ξέσπασε σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή Νέα Μανωλάδα Ηλείας. Άμεσα κινητοποιήθηκαν 22 πυροσβέστες με 10 οχήματα, 1 ομάδα πεζοπόρο τμήμα με 10 πυροσβέστες και 2 ελικόπτερα.

Επίσης φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στην περιοχή Ίσαρης στην Μεγαλόπολη Αρκαδίας. Άμεσα κινητοποιήθηκαν 35 πυροσβέστες με 16 οχήματα και 2 ελικόπτερα.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.