Επικαιροτητα

Εκπτωτικά πακέτα στη ΔΕΗ όπως στα κινητά τηλέφωνα

Από 1/1/2020 θα τεθεί σε ισχύ εκπτωτική πολιτική για τους συνεπείς καταναλωτές μέσω πακέτων όπως στα κινητά τηλέφωνα αποκάλυψε μιλώντας στον ΣΚΑΙ ο Υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος Κωστής Χατζηδάκης.

Περιγράφοντας το σχέδιο διάσωσης της ΔΕΗ, ο κ.Χατζηδάκης είπε ότι η κυβέρνηση θα προχωρήσει σε στοχευμένες εθελούσιες εξόδους υπαλλήλων. Αυτό, όπως είπε, θα γίνει και για την ανανέωση του στελεχιακού δυναμικού, αλλά και γιατί σταδιακά θα αποσυρθούν λιγνιτικές μονάδες.

"Δεν μιλάμε για εργαζόμενους που βρίσκονται προ της σύνταξης και περιμένουν να πάρουν και ένα πακέτο. Δεν μιλάμε γι’ αυτό", ξεκαθάρισε ο κ.Χατζηδάκης. Το πρόγραμμα διάσωσης της ΔΕΗ έχει ορίζοντα τριετίας, είπε ο κ.Χατζηδάκης και εκτίμησε ότι η Επιχείρηση "θα γυρίσει θετικά αμέσως. Η ΔΕΗ θα εξακολουθήσει να έχει χρέη που θα αντιμετωπισθούν – για παράδειγμα από τη μερική ιδιωτικοποίηση του ΔΕΔΔΗΕ από την οποία περιμένουμε ένα όχι ευκαταφρόνητο ποσό. Δεν θέλω να κάνω τον Αϊ Βασίλη. Θέλω στις 24 Σεπτεμβρίου να μην έχουμε θέμα με τον ορκωτό λογιστή. Θα κάνουμε οτιδήποτε απαιτείται για να σωθεί η ΔΕΗ".

 

 

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.