Επικαιροτητα

"Κατάλευκη" η Πελοπόννησος!

Φέτος υπολογίζεται πως έχουν πραγματοποιηθεί ή αναμένεται να πραγματοποιηθούν σε επτά περιοχές της Πελοποννήσου, βραδιές εκπτώσεων ή αλλιώς "Λευκές Νύχτες".

Συγκεκριμένα οι πόλεις με "Λευκή Νύχτα" είναι οι εξής: Μεγαλόπολη, Σπάρτη, Ναύπλιο, Καλαμάτα, Άργος, Πύργος και Τρίπολη.

Σε ορισμένες πόλεις οι βραδιές εκπτώσεων έχουν πραγματοποιηθεί, σε άλλες αναμένονται.

 

Με χρονολογική σειρά... 

Την Παρασκευή 2 Αυγούστου η Μεγαλόπολη συμμετείχε στον θεσμό της Λευκής Νύχτας, με τα μαγαζιά να παραμένουν ανοιχτά μέχρι τα μεσάνυχτα.

Η 4η "Λευκή Νύχτα", πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 17 Αυγούστου στον Πύργο με διοργανωτές τον Εμπορικό Σύλλογο και συνδιοργανωτές τον Δήμο Πύργου και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, και τη στήριξη τοπικών φορέων. Η βραδιά κύλησε με πολλές εκπλήξεις και εκδηλώσεις σε διάφορα σημεία της πόλης.

Η Λευκή Νύχτα στην Σπάρτη "εγκαινιάστηκε" το 2015 με μεγάλη επιτυχία προσελκύοντας μεγάλο αριθμό ντόπιων αλλά και ξένων επισκεπτών. Έτσι και φέτος για 5η χρονιά και συγκεκριμένα την Παρασκευή 23 Αυγούστου οι δρόμοι και τα μαγαζιά της Σπάρτης γέμισαν με κόσμο.

Για 2η χρονιά ο Δήμος Ναυπλιέων διοργάνωσε τη μεγάλη γιορτή της αγοράς, ή "Λευκή Νύχτα", σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Αργολίδας και φυσικά τον Εμπορικό Σύλλογο Ναυπλίου, το Σάββατο 24 Αυγούστου.

Με επιτυχία διεξήχθη για ακόμα μια χρονιά η 7η Λευκή Νύχτα που έλαβε χώρα στην Καλαμάτα, με το κέντρο της μεσσηνιακής πρωτεύουσας να γεμίζει από κόσμο, το Σάββατο 31 Αυγούστου!

Η πόλη του Άργους φοράει τα καλά της και ετοιμάζεται να υποδεχτεί τον κόσμο που θα ψωνίσει στα καταστήματά της κερδίζοντας από τις μεγαλύτερες εκπτώσεις της χρονιάς, τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου. Τη Λευκή Νύχτα διοργανώνει ο Εμπορικός Σύλλογος Άργους με συνδιοργανωτές τον Δήμο Άργους Μυκηνών και το Επιμελητήριο Αργολίδας.

Και η Τρίπολη συμμετέχει για 4η χρονιά στον θεσμό της Λευκής Νύχτας, με μια μικρή παραλλαγή αφού εμείς την ονομάζουμε "Shock Price", με τιμές σοκαριστικές όπως αναφέρει και ο τίτλος. Φέτος θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.