Επικαιροτητα

winamp wmp real qt

Σύσκεψη ΠΑΝ.ΠΕΛ-ΚΤΕΛ ΑΕ για τα δρομολόγια

Συνάντηση του Πρύτανη Παύλου Κατσή με τον πρόεδρο της ΚΤΕΛ Ν. Αρκαδίας Νίκο Κουτσόγιωργα.

Συνάντηση και σύσκεψη έλαβε χώρα πρόσφατα μεταξύ του Πρυτάνεως του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου Κατσή Παύλου και του Προέδρου της ΚΤΕΛ Ν. Αρκαδίας Α.Ε. Νικολάου Κουτσόγιωργα. 

Σκοπός της συζήτησης ήταν για τον καλύτερο σχεδιασμό των Αστικών Λεωφορείων και γραμμών της ΚΤΕΛ Ν. Αρκαδίας Α.Ε. για την καλύτερη συγκοινωνιακή εξυπηρέτηση των αναγκών των φοιτητών του Πανεπιστημίου καθώς και του Διδακτικού & Διοικητικού προσωπικού. 

Ο Πρόεδρος της ΚΤΕΛ Ν. Αρκαδίας Α.Ε. Νίκος Κουτσόγιωργας εξήρε και συνεχάρη τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου για την έγκαιρη και εμπεριστατωμένη βούλησή του και θέση του, για καλύτερη συγκοινωνιακή εξυπηρέτηση τόσο των φοιτητών του όσο και εκείνων του προσωπικού του Πανεπιστημίου. 

Έθεσε δε εαυτόν και τις υπηρεσίες της ΚΤΕΛ Ν. Αρκαδίας Α.Ε. στη διάθεση της Πρυτανείας όπου μαζί θα σχεδιάσουν τις νέες ανάγκες και τις κατάλληλες στάσεις στην πόλη της Τρίπολης, που θα εξυπηρετήσουν τον άνω σκοπό. 

Η ΚΤΕΛ Ν. Αρκαδίας Α.Ε. χαιρετίζει αυτή την πρωτόγνωρη και ωραία πρωτοβουλία του κυρίου Πρύτανη του Πανεπιστημίου και υπόσχεται τα μέγιστα για την καλύτερη συγκοινωνιακή εξυπηρέτηση των φοιτητών - νέων και παλαιών - και προσωπικού του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Για περισσότερες Πληροφορίες επικοινωνήστε στα Τηλ.: 2710 - 222 560 (Εσωτ.1) & 2710 - 230 145 - www.ktelarkadias.gr 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.