Επικαιροτητα

Τελευταία ημέρα για εγγραφές στο ΔΙΕΚ Μεγαλόπολης

Τελευταία ημέρα σήμερα για τους υποψήφιους που θέλουν να εγγραφούν στο Δημόσιο ΙΕΚ Μεγαλόπολης.

Οι υποψήφιοι που επιθυμούν να εγγραφούν στο Α’ εξάμηνο των ειδικοτήτων του ΔΙΕΚ Μεγαλόπολης μπορούν να υποβάλλουν ηλεκτρονικά τις αιτήσεις τους στον σύνδεσμο: https://diek.it.minedu.gov.gr από τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2019,  ώρα 09:00 μέχρι τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2019, ώρα 23:59.

Οι νέες ειδικότητες του Δημόσιου ΙΕΚ Μεγαλόπολης, που εγκρίθηκαν για το έτος κατάρτισης 2019-2020 και θα λειτουργήσουν εφόσον συγκεντρωθεί ικανός αριθμός σπουδαστών είναι οι ακόλουθες:

  • Τεχνικός Αρτοποιός – Ζαχαροπλαστικής
  • Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων & Επιχειρήσεων Φιλοξενίας (Υπηρεσία υποδοχής - Υπηρεσία ορόφων - Εμπορευματογνωσία)
  • Φύλακας Μουσείων και Αρχαιολογικών χώρων
  • Τεχνικός Μηχανικός Θερμικών Εγκαταστάσεων και Μηχανικός Τεχνολογίας Πετρελαίου & Φυσικού Αερίου
  • Στο πληροφοριακό σύστημα μπορείτε να επιλέξετε μέχρι τέσσερις (4) ειδικότητες έτσι ώστε αν δεν τοποθετηθείτε στην ειδικότητα της 1ης σας επιλογής να τοποθετηθείτε ανάλογα με τα μόριά σας στις επόμενες ειδικότητες προτίμησής σας. Όσοι υποψήφια επιλεγούν μέσω μοριοδότησης, θα προσκομίσουν στη συνέχεια στο ΙΕΚ τα απαραίτητα έγγραφα για επαλήθευση.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στη σελίδα  ΙΕΚ Μεγαλόπολης και στη γραμματεία του ΙΕΚ Μεγαλόπολης στο Λεοντάρι τηλ. 27910-61021.

 

Εκ του Δήμου

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.