Επικαιροτητα

winamp wmp real qt

Συνάντηση με τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Πελοποννήσου (photo)

Την πρώτη του συνάντηση με εκπροσώπους και εργαζομένους των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, είχε σήμερα ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Πελοποννήσου, Ταξίαρχος Παναγιώτης Πούπουζας.

Ο κ. Πούπουζας είναι 15 χρόνια ενεργός στο επάγγελμα, με θητεία στην ασφάλεια της Καλαμάτας και στην ασφάλειας της Αργολίδας. "Αφιέρωσα τη ζωή μου, όπως έκανα και άλλοι συνάδελφοι" τόνισε ο ίδιος.

Στη συνάντηση με τους δημοσιoγράφους, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Πελοποννήσου, αναφέρθηκε και στα σημαντικά θέματα που αντιμετωπίζει η Πελοπόννησος, όπως είναι το μεταναστευτικό και η εγκληματικότητα και έκανε διάλογο γι' αυτά τα θέματα με τους παρευρισκόμενους.

"Με το μεταναστευτικό υπάρχει θέμα... Δεν έχω όμως κάποια καινούργια ενημέρωση. Δημιουργείται ανοιχτή δομή στην Κόρινθο όμως δεν ξέρω πόσοι ακριβώς θα είναι στις εγκαταστάσεις, κυκλοφορούν μόνο φήμες", ειπε ο κ. Πούπουζας.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.