Επικαιροτητα

winamp wmp real qt

Μια έκθεση όλη η Πελοπόννησος (video - photos)

Στην Τρίπολη από 13-17 Νοεμβρίου η συνένωση δυνάμεων των 7 επιμελητηρίων με την "Πελοπόννησος Expo".

Τα οφέλη της συμμετοχής των επιχειρηματιών στην μεγάλη έκθεση της Πελοποννήσου επεσήμαναν οι διοργανωτές και οι πρόεδροι των Επιμελητηρίων στη συνέντευξη Τύπου που δόθηκε χθες στην Τρίπολη.

Η "Πελοπόννησος Expo" θα πραγματοποιηθεί απ’ τις 13 έως τις 17 Νοεμβρίου 2019, στο κτίριο ΓΕΑ Α.Ε, στο χώρο της βιομηχανικής περιοχής Τρίπολης, ενώ την κορυφαία έκφραση της παραγωγικότητας, της εξωστρέφειας και της εμπορικότητας, στηρίζει η Περιφέρεια της Πελοποννήσου, ο δήμος της Τρίπολης και το Enterprise Greece.

"Όσοι συμμετέχουν, προβάλλουν την επιχείρησή τους, αναδεικνύουν την πρότασή τους, προωθούν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους, αναπτύσσουν το πελατολόγιό τους, αυξάνουν την απήχηση της επιχείρησής τους, δημιουργούν νέες συμφωνίες και ανανεώνουν παλαιότερες", είπαν οι υπεύθυνοι των επιμελητηρίων.

Ο πρόεδρος του επιμελητηρίου Αρκαδίας, Γιάννης Τρουπής, έκανε ειδική αναφορά στους τομείς της έκθεσης που είναι οι εξής:

- Τρόφιμα – Ποτά

- Οικιακός – Επαγγελματικός Εξοπλισμός – Δόμηση

- Ενέργεια – Τεχνολογία Περιβάλλοντος- Εναλλακτικές Μορφές Ενέργειας

- Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης – Διαφήμιση – Πληροφορική

- Οικογένεια – Παιδί – Εκπαίδευση – Γυναικεία Ομορφιά

- Αυτοκίνητο – Μοτοσικλέτα – Αξεσουάρ

Ο υπεύθυνος της εταιρείας οργάνωσης της έκθεσης, Άγγελος Καραμπίκας, πρόσθεσε: "Θα γίνουν ειδικά αφιερώματα, ειδικές εκδηλώσεις (τουρισμός-καφές-κρασί) και αρκετά Β2Β με ξένους αγοραστές".

Όπως γνωστοποιήθηκε απ’ τον υπεύθυνο της οργανωτικής εταιρείας, έχουν ήδη κλείσει αρκετές συμμετοχές, ενώ κάλεσε τις επιχειρήσεις να σπεύσουν άμεσα να δηλώσουν συμμετοχή.

Επισκεφθείτε το www.peloponnisosexpo.gr για να ενημερωθείτε πλήρως για την Έκθεση ή επικοινωνήστε με την AlfaExpo (www.alfaexpo.gr)

Ώρες Λειτουργίας:

Καθημερινές: 16:00- 21:00

Σαββατοκύριακο: 10:00- 21:00

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO

Όλη η Πελοπόννησος μια έκθεση

Κοινή συνέντευξη τύπου των Επιμελητηρίων Πελοποννήσου

Εργαλείο ανάπτυξης και εξωστρέφειας χαρακτηρίστηκε η έκθεση «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO» στη διάρκεια της συνέντευξης τύπου που έδωσαν οι Πρόεδροι και εκπρόσωποι των Επιμελητηρίων Πελοποννήσου και ο εκπρόσωπος της αναδόχου εταιρείας Alfa Expo, την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου στις 20.15 μ.μ στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αρκαδίας.

Tη συνέντευξη τύπου έδωσαν, οι Πρόεδροι των Επιμελητηρίων: Μεσσηνίας και Πρόεδρος ΠΕΣΠ κ. Βαγγέλης Ξυγκώρος,, Αργολίδας κ. Φώτης Δαμούλος,, Κορινθίας κ. Παναγιώτης Πιτσάκης, Λακωνίας κ. Γιάννης Παναρίτης και ο Πρόεδρος  Αρκαδίας κ. Γιάννης Τρουπής,. Τα Επιμελητήρια Ηλείας και Αχαΐας εκπροσώπησαν, ο Διευθυντής του Επιμελητηρίου κ. Γιάννης Αντωνόπουλος και ο Α’ Αντιπρόεδρος κ Αριστείδης Τιληγάδας αντίστοιχα. Την Alfa Expo εκπροσώπησε ο κ. Άγγελος Καραμπίκας.

Συντάσσοντας  για άλλη μια φορά  τις δυνάμεις τους, τα επτά Επιμελητήρια της Πελοποννήσου, απευθύνουν κάλεσμα σε επιχειρήσεις και επισκέπτες να στηρίξουν την έκθεση που καθιερώνεται πλέον ως μία από τις εκθέσεις σταθμούς της Ελλάδας. 

Με πάνω από 200 εκθέτες, 8.000 τ.μ. εκθεσιακής επιφάνειας και σημαντικούς διεθνείς επισκέπτες, η «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO» θα επιβεβαιώσει για άλλη μια φορά τον τίτλο της ως μία από τις σημαντικότερες του είδους της εκθέσεις στην Ελλάδα, αποτελώντας πόλο έλξης για επαγγελματίες – εκθέτες του Πρωτογενούς -και όχι μόνο - τομέα.

Από τις 13 ως τις 17 Νοεμβρίου 2019 το κορυφαίο αυτό εκθεσιακό γεγονός, στη ΒΙ.ΠΕ Τρίπολης θα αναδείξει τα ποιοτικά προϊόντα της Πελοποννήσου και της Ελλάδας εν γένει.

Ταυτόχρονα, θα προσελκύσει περισσότερους από 20 σημαντικούς διεθνείς αγοραστές, που  θα πραγματοποιήσουν Β2Β συναντήσεις με τους εκθέτες της «Πελοπόννησος Expo» και επαγγελματίες της Πελοποννήσου.

Παράλληλες εκδηλώσεις για τον Πρωτογενή τομέα και τον τουρισμό, με σημαντικούς εισηγητές, ενισχύουν την εικόνα και την ανοδική πορεία της έκθεσης 

Πρόκειται για μια πολύ σημαντική προσπάθεια για την επιχειρηματικότητα στην Πελοπόννησο και πραγματώνει με τον καλύτερο τρόπο το πνεύμα συνεργασίας προς όφελος των επιχειρήσεων και της ανάπτυξης της Πελοποννήσου.

Στη σελίδα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας στο facebook θα είναι διαθέσιμο, τις επόμενες μέρες, το βίντεο από τη Συνέντευξη Τύπου.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της έκθεσης «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO» www.peloponnisosexpo.gr  για να ενημερωθείτε πλήρως για την Έκθεση ή επικοινωνήστε με την Alfa Expo (www.alfaexpo.gr) στα τηλέφωνα: 2710 227141-2, (εσωτ. 7) ή στο 210 2772244.

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.