Επικαιροτητα

ΑΡΚΑΔΙΑ: Επιμελητήριο και ΠΑ.ΠΕΛ. συμπράττουν

Το Επιμελητήριο στηρίζει ενεργά τη δημιουργία της πρωτοποριακής online εφαρμογής.

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας, στο πλαίσιο της προώθησης της καινοτόμου επιχειρηματικότητας και της στενής συνεργασίας με το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου στηρίζει ενεργά τη δημιουργία της πρωτοποριακής online εφαρμογής του τμήματος Οικονομικών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και της Επιχειρηματικής του ομάδας Healthy V Team.

Το εγχείρημα αυτό δημιουργεί ένα πρόσφορο έδαφος γεμάτο ευκαιρίες διάκρισης και ανάδειξης των τοπικών ΠΟΠ προϊόντων, προσφέροντας μία αξιοσημείωτη εμπειρία ακόμη και στους πιο απαιτητικούς καταναλωτές και παραγωγούς.

Η εφαρμογή - διακρίθηκε στον επιχειρηματικό διαγωνισμό Trophy Challenge του ιδρύματος Σταυρός Νιάρχος– παρουσιάζεται έως και τις 15 Σεπτεμβρίου από τον φορέα της Digital Greece στην 84η ΔΕΘ, περίπτερο 12 με την υποστήριξη του Επιμελητηρίου Αρκαδίας.

Η συνεργασία των δύο φορέων στοχεύει στην υποστήριξη του πρωτογενούς τομέα, μέσω της μεταφοράς τεχνογνωσίας και παροχής καθοδήγησης προς την υλοποίηση επιχειρηματικών πρωτοβουλιών, με δεδομένη την πρωτοπορία του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στην καινοτόμα τεχνολογία του ‘’HEALTHY V TEAM’’.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.