Επικαιροτητα

Φωτιά στην Ηλεία: Νεκρός άντρας που συμμετείχε στην κατάσβεση (photos)

Τραγική κατάληξη είχε για έναν 57χρονο άντρα η συμμετοχή του στην επιχείρηση κατάσβεσης της φωτιάς στην Ηλεία, το μεσημέρι της Παρασκευής (13/9).

Ένας 57χρονος άντρας άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο της Κρέστενας μετά από αναθυμιάσεις που εισέπνευσε στην προσπάθεια του να σβήσει τη φωτιά που πλησίαζε απειλητικά το σπίτι του στην Καλλιθέα Ολυμπίας.

Ο άτυχος άντρας μεταφέρθηκε εσπευσμένα μα αγροτικό όχημα στο νοσοκομείο και παρά τις προσπάθειες των γιατρών κατέληξε. 

Περισσότερο φως στα αίτια του θανάτου του θα ρίξει η νεκροψία η νεκροψία που θα γίνει στο νοσοκομείο του Ρίου στην Πάτρα. 

Η φωτιά που ξεκίνησε περίπου στη 1 το μεσημέρι απείλησε το χωριό της Καλλιθέας και οι φλόγες "έγλυψαν" τις αυλές των σπιτιών. Αυτή την ώρα η φωτιά έχει οριοθετηθεί και ενώ επιχειρούν ισχυρές επίγειες δυνάμεις της πυροσβεστικής με 60 πυροσβέστες και 20 οχήματα, 1 ελικόπτερο Ericksonκαι 2 Canadair.

Δείτε τις φωτογραφίες ΕΔΩ

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.