Επικαιροτητα

Πρόστιμο 20.000 ευρώ στο Δήμο - Οι αντιδράσεις

Το πρόστιμο των 20.000 στον Δήμο Τρίπολης για τις παιδικές κατασκηνώσεις σχολιάστηκε από τον αντιδήμαρχο Τρίπολης και υπεύθυνο για τις κατασκηνώσεις Σπύρο Βρέντα.

 

Η εικόνα των κατασκηνώσεων, οι οποίες φιλοξένησαν πάνω από 700 παιδιά με απόλυτη επιτυχία, σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο αμαυρώθηκε από το πρόστιμο των 20.000 ευρώ, το οποίο και επωμίστηκε ο Δήμος έπειτα από έλεγχο της αστυνομίας του Παράλιου Άστρους.

 

Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο η Διεύθυνση Επιθεώρησης Εργασίας έστειλε με έγγραφο τους αστυνομικούς στις κατασκηνώσεις, για να γίνει έλεγχος στο προσωπικό, στα μαγειρεία και στην καθαριότητα. "Όλοι οι εργαζόμενοι ήταν νόμιμοι και είχαν υπογράψει τις απαραίτητες συμβάσεις", δήλωσε μεταξύ άλλων ο Σπύρος Βρέντας, ενώ πρόσθεσε, πως θεωρεί ότι η διευθύντρια, που προώθησε τις διαδικασίες διενέργειας ελέγχου έχει προσωπικές διαφορές με τον Δήμο Τρίπολης.

 

Στη συνέχεια άφησε αιχμές για τη λειτουργία της υπηρεσίας Επιθεώρησης Εργασίας, ενώ κλείνοντας τόνισε, πως ο Δήμος δεν προτίθεται, να πληρώσει το πρόστιμο και πως θα ακολουθήσουν το δρόμο της δικαιοσύνης. 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.