Επικαιροτητα

winamp wmp real qt

"Μία φωνή" Δήμος και Φιλοζωική

"Εχει δρομολογηθεί η σύσταση της πενταμελούς επιτροπής για να ξεκινήσουν οι δραστικές ενέργειες από πλευράς Δήμου και φιλοζωικού συλλόγου", τόνισε ο Φιλοζωικός Σύλλογος Τρίπολης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Πολιτιστικού Φιλοζωικού Συλλόγου Τρίπολης: 

"Οι πρώτες συζητήσεις με τη νέα δημοτική αρχή έχουν γίνει σε ευχάριστο κλίμα και με διάθεση συνεργασίας για τη διαχείριση του θέματος των αδέσποτων ζώων. Συζητήσεις επί της ουσίας για την επίλυση του θέματος. Έχει δρομολογηθεί η σύσταση της πενταμελούς επιτροπής για να ξεκινήσουν οι δραστικές ενέργειες από πλευράς Δήμου και φιλοζωικού συλλόγου.

Μόνο από κοινού μπορεί να λειτουργήσει η διαχείριση της αδέσποτης ζωής και ευελπιστούμε να είμαστε μια φωνή από εδώ και στο εξής με το Δήμο. Η λύση δεν είναι εύκολη όμως υπάρχει η θέληση και αυτό είναι το ζητούμενο. Βήμα βήμα να φτάσουμε στη λύση σε μια δύσκολη διαδρομή που πρέπει να έχει προορισμό την ευζωία των αδέσποτων και την ασφάλεια των πολιτών."

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.