Επικαιροτητα

winamp wmp real qt

ΑΡΚΑΔΙΑ: Στο ραντάρ μεγάλων μεσιτικών γραφείων

Αναζητούν ευκαιρίες για δεύτερη κατοικία για λογαριασμό ξένων αγοραστών.

Μπορεί το καλοκαίρι να έχει εκπνεύσει, όμως το «έξυπνο χρήμα» δεν παύει να οργώνει την αγορά για τον εντοπισμό ευκαιριών στη δεύτερη κατοικία, που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί και ως κύρια, σε συνάρτηση µε τις συνήθειες και το επαγγελματικό στάτους των ιδιοκτητών.

Δεδομένου ότι οι επιλογές για την απόκτηση ενός πολυτελούς -µε αξία άνω των 500.000 ευρώ- ακινήτου είναι πολυάριθμες, το ερώτημα που τίθεται είναι εάν υφίσταται «βεντάλια» επιλογών για αγορά κατοικίας σε τιµή προσιτή, χαμηλότερη από 150.000 ευρώ, σε μια συγκυρία κατά την οποία επίκειται η αναστολή του ΦΠΑ 24% στα νεόδμητα. 

Η απάντηση είναι καταφατική με την Αρκαδία να βρίσκεται σύμφωνα με τους ειδικούς στο... ραντάρ μεγάλων μεσιτικών γραφείων, σε τιμές ακόμη και από 400 έως 1.600 ευρώ ανά τετραγωνικό μέτρο!

Διαβάστε ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.