Επικαιροτητα

winamp wmp real qt

"Οι κυνηγοί ευθύνονται για τον πολλαπλασιασμό των αδέσποτων" (video)

"Οι κυνηγοί και οι κτηνοτρόφοι έχουν το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης για τον ανεξέλεγκτο πολλαπλασιασμό των αδέσποτων", σχολίασε ο Πολιτιστικός Φιλοζωικός Σύλλογος Τρίπολης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

"Από πότε το δικαίωμα εξόντωσης της άγριας ζωής και μάλιστα για ευχαρίστηση είναι ανώτερο του δικαιώματος που έχει το κάθε ζώο στην ύπαρξη; Πόσο διασκεδαστικό είναι να χρησιμοποιείς ένα κυνηγοσκυλο για να σε βοηθήσει να εντοπίσεις το θήραμα σου και πόσο ακόμα πιο διασκεδαστικό είναι όταν το βρίσκεις να το πυροβολείς αυτο να σφαδαζει και να αργοπεθαίνει και να βιντεοσκοπεί το κατόρθωμα ;;;;.....Δεν είναι διασκεδαστικό είναι ΑΡΡΩΣΤΟ! ! !

Πολλοί κυνηγοί δε, φωτογραφιζονται με τα σκυλιά τους βάζοντας και τίτλο "αληθινή αγάπη" και άλλα τέτοια "συγκινητικά " λόγια για να δείξουν την αγάπη τους για τα ζώα....χα χα! Τα σκυλιά αυτά φυσικά δεν είναι δίπλα για να τους συντροφεύουν αλλά για πολύ συγκεκριμένο σκοπό...το κυνηγι! 

Πρέπει να καταλάβουμε όλοι πως οι κυνηγοί και οι κτηνοτρόφοι έχουν το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης για τον ανεξέλεγκτο πολλαπλασιασμό των αδέσποτων καθώς ελάχιστοι είναι αυτοί που έχουν στειρωσει τα σκυλιά τους. Δεν γίνεται ο καθένας να πετάει από εδώ και από εκεί τα κουτάβια που γεννήθηκαν επειδή αυτός δεν φρόντισε να μεριμνήσει να μην συμβεί. Τα κουτάβια μεγαλώνουν και πηγαίνουν στις πλατείες και στις γειτονιές ψάχνοντας τροφή για να επιβιώσουν. Αυτό πρέπει να σταματήσει και θα σταματήσει. Θα ζητησουμε απο την εισαγγελια να δωσουν στις αστυνομικες αρχες οι κυνηγετικοι συλλογοι στην Αρκαδια λιστα με τους κυνηγους, τον αριθμό των σκύλων που έχει ο καθένας και να ελεγχθούν αν είναι δηλωμένα στο μητρώο του Δήμου, αν είναι τσιπαρισμενα, εμβολιασμένα και λοιπά. Το ίδιο θα συμβεί και με τους κτηνοτροφους...

(Το βίντεο είναι ενός περήφανου κυνηγού που δημοσίευσε για να μας δείξει το κατόρθωμά του και το μεγαλείο της ψυχής του)"

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.