Επικαιροτητα

Υποδιοικητής στο ΕΤΕΑΕΠ ο Αρκάς Νίκος Παγώνης

Ο Νίκος Παγώνης γεννήθηκε στις Ρίζες Τεγέας...

Mε ξεχωριστή υπουργική απόφαση, εγκρίθηκε η αποδοχή της παραίτησης του Δημήτριου Κυριακόπουλου από τη θέση του υποδιοικητή και μέλους του δ.σ του ΕΤΕΑΕΠ και διορίζεται ως υποδιοικητής του ΕΤΕΑΕΠ ο Νικόλαος Παγώνης, με τετραετή θητεία. Επιπλέον, τροποποιείται η αριθμ. Δ9/56379/14950/28-12-2016 απόφαση, όπως ισχύει και ορίζεται ο Νικόλαος Παγώνης τακτικό μέλος στο διοικητικό συμβούλιο του ΕΤΕΑΕΠ.

Βιογραφικό

Ο Νίκος Παγώνης γεννήθηκε στις Ρίζες Τεγέας Αρκαδίας το 1971. Ολοκλήρωσε τις προπτυχιακές  του σπουδές στην Τρίπολη Αρκαδίας. Σπούδασε στη Θεολογική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Γνωρίζει Αγγλικά. Υπηρέτησε την πατρίδα ως Έφεδρος Αξιωματικός Υλικού Πολέμου. Είναι παντρεμένος με την Κυριακή Παλαπανίδη Δρ. Εφαρμοσμένης Γλωσσολογίας της Ισπανικής  Γλώσσας, καθηγήτρια στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο και έχουν δύο κόρες. Έχει εργαστεί στον ιδιωτικό τομέα ως Σύμβουλος πωλήσεων. Εργάζεται στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει συμμετάσχει σε σεμινάρια επικοινωνίας του ΚΠΕΕ και του Ιδρύματος F. Neuman και K. Adenaouer. Έχει επίσης συμμετάσχει σε Πανευρωπαϊκά Συνέδρια Βιβλιοθηκών (Αθήνα, Ελσίνκι). Αρθρογραφεί στον επαρχιακό (Αρκαδία), αθηναϊκό, ηλεκτρονικό (blogs) τύπο. Είναι μέλος αναπτυξιακών, κοινωφελών και αθλητικών σωματείων της Αρκαδίας. Διατέλεσε εκπρόσωπος των φοιτητών στην Πανεπιστημιακή Σύγκλητο του ΕΚΠΑ και στην ΕΦΕΕ. Υπήρξε εκλεγμένο μέλος του Υπηρεσιακού Συμβουλίου του ΕΚΠΑ. Έχει διατελέσει μέλος του Εκτελεστικού Γραφείου της ΟΝΝΕΔ, αντιπρόεδρος του Ινστιτούτου Νεολαίας του Υπουργείου Παιδείας, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου των Γενικών Αρχείων του Κράτους και της Η.Σ.Α.Π. Α.Ε. 2011:Ιδρυτικό μέλος του Forum για την Ελλάδα.2012 :Υποψήφιος βουλευτής Αρκαδίας με τη Δημοκρατική Συμμαχία (Ντόρα Μπακογιάννη).

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.