Επικαιροτητα

Καθηγητής σε μαθητές: Ο Κολοκοτρώνης σκότωνε γυναικόπαιδα!

Δείτε το βίντεο που προκαλεί έντονες αντιδράσεις.

Καθηγητής Χημείας σε σχολείο της Κέρκυρας εμφανίζεται να σχολιάζει ιστορικά γεγονότα και πρόσωπα με αμφιλεγόμενο τρόπο προκαλώντας πολλές αντιδράσεις.

Σε βίντεο που τράβηξαν μαθητές ο συγκεκριμένος λειτουργός της εκπαίδευσης φέρεται να κατηγορεί τον Παύλο Μελά και τον Κολοκοτρώνη ότι σκότωσαν παιδιά και γυναίκες, ενώ υποστηρίζει πως η Μπουμπουλίνα εξαγόραζε ζωές έναντι χρυσαφικών.

«Ο Παύλος Μελάς είναι αμφιλεγόμενη προσωπικότητα» λέει, προσθέτοντας ότι πρόκειται για «χείριστο δείγμα του ελληνικού πολιτισμού και δεν ήταν ήρωας».

Ένας μαθητής τον διακόπτει λέγοντας: «και ο Κολοκοτρώνης ήταν Τούρκος». Ο καθηγητής του απαντάει: «σου είπα τι ήταν ο Κολοκοτρώνης. Σκότωνε γυναικόπαιδα, το έγραψε στα απομνημονεύματά του να πας να τα διαβάσεις ο ίδιος. (...) Ο ίδιος γράφει ότι για τη χώρα του έκανε θρύψαλα μικρά κρανία Εβραιόπουλων. 

Η ίδια η Μπουμπουλίνα εξαγόρασε τη ζωή των Εβραίων κυριών της Τρίπολης όταν τους πήρε τα κοσμήματα. Τους πήρε όλα τα χρυσαφικά και τους έσφαξε».

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ και δείτε το βίντεο που προκαλεί μεγάλες αντιδράσεις

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.