Επικαιροτητα

winamp wmp real qt

Υδατοδεξαμενή από τον 3ο Κυνηγετικό Σύλλογο Αστρους

Τοποθετήθηκε στη θέση Χάνι Κοπανίτσα και σκοπό έχει την προστασία του δάσους.

Ο 3ος Κυνηγετικός Σύλλογος Άστρους σε συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου, τοποθέτησε υδατοδεξαμενή πυρόσβεσης στην θέση Χάνι Κοπανίτσα. 

Ο Σύλλογος ευχαριστεί θερμά τον πρώην Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρο Τατούλη για την συνεργασία αυτή που δείχνει την ευαισθησία του σε θέματα προστασίας του περιβάλλοντος, στα οποία είμαστε εξ άλλου και εμείς εξ ίσου ευαίσθητοι. 

Την θέση τοποθέτησης υπέδειξε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Β. Κυνουρίας, την οποία ευχαριστούμε και τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ αξίζει το μέλος του Κυνηγετικού Συλλόγου, Θανάσης Καραμαντζάνης του Κίμωνα, κάτοικος Αγίου Πέτρου για την δωρεάν παραχώρηση του χώρου που τοποθετήθηκε. 

Τελειώνοντας λέμε στα μέλη μας και τους φίλους μας, αλλά και σε όλους του συμπολίτες μας πως ο Κυνηγετικός Σύλλογος θα είναι πάντα μπροστά και θα προσφέρει τις υπηρεσίες του σε οτιδήποτε προστατεύει πραγματικά το φυσικό περιβάλλον πάντα σε συνεργασία με τις αρμόδιες δημόσιες υπηρεσίες, Περιφέρεια και Δασαρχείο.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.