Επικαιροτητα

Απεργία: "Παραλύει" η χώρα την Τετάρτη (2/10)

Τι θα γίνει σε δημόσιο, ιδιωτικό τομέα, λιμάνια και λεωφορεία

Υπολειτουργούν την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου οι δημόσιες υπηρεσίες της χώρας από τις 11 το πρωϊ, ο ιδιωτικός τομέας απεργεί ενώ αναμένονται αποφάσεις για τα μέσα μαζικής μεταφοράς λόγω της 24ωρης απεργίας που κήρυξε η ΓΣΕΕ και της στάσης εργασίας της ΑΔΕΔΥ από τις 11 το πρωϊ μέχρι τη λήξη της βάρδιας.

Ειδικότερα η ΑΔΕΔΥ αποφάσισε  ως αντίδραση στο Αναπτυξιακό νομοσχέδιο και τις αντεργατικές ρυθμίσεις για τα εργασιακά και το συνδικαλιστικό νόμο, που προωθεί η κυβέρνηση της ΝΔ για ψήφιση στη Βουλή, να προκηρύξει στάση εργασίας την Τετάρτη 2 Οκτώβρη από τις 11.00 π.μ., έως τη λήξη του ωραρίου. Καλεί μάλιστα τους εργαζόμενους σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας, που θα πραγματοποιηθεί από κοινού με το ΕΚΑ και άλλα σωματεία, στις 11.00 π.μ., στην πλατεία Κλαυθμώνος και θα ακολουθήσει πορεία προς τη Βουλή των Ελλήνων.

Περισσότερα ΕΔΩ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.