Επικαιροτητα

Με μόλις έναν καθηγητή το γυμνάσιο Τροπαίων

Καταγγελία της Ομοσπονδίας Μελών ΣΥΡΙΖΑ Γορτυνίας.

Σοβαρές ελλείψεις στο διδακτικό προσωπικό καταγράφονται στο γυμνάσιο των Τροπαίων όπως προκύπτει από την καταγγελία που κατατέθηκε χθες από την Ομοσπονδία Μελών του ΣΥΡΙΖΑ Γορτυνίας.

"Τα παιδιά της Γορτυνίας μπορούν να περιμένουν. Τι τα θέλουν άλλωστε τα γράμματα", αναφέρουν μεταξύ άλλων και σημειώνουν ότι μόλις ένας (!) καθηγητής βρίσκεται σήμερα στην υπηρεσία.

Διαβάστε αναλυτικά την καταγγελία τους: 

"ΟΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΩΝ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΤΡΟΠΑΙΩΝ.

Η Κα Κεραμέως, τι?

Τα παιδιά του Γυμνασίου Τροπαίων φαίνεται πως είναι παιδιά ενός κατώτερου θεού.

Τα παιδιά της κάτω Γορτυνίας δεν μπορούν να έχουν τα ίδια δικαιώματα στην μόρφωσή τους με τα παιδιά των άριστων και των αρεστών της κ. Κεραμέως.

Είκοσι μέρες από την έναρξη της Σχολικής χρονιάς και στο Γυμνάσιο Τροπαίων , υπηρετεί, μέχρι χθες ένας, ναι ένας καθηγητής.

Μαζεύει τους μαθητές του και τους φυλάει, εν είδη Τομπάνου.

Το υπουργείο παιδείας αυτάρεσκα , ανακοινώνει , ότι όλα τα σχολεία λειτουργούν κανονικά. Μάλλον ομιλεί για τους αρεστούς.

Η Γορτυνία δεν έχει ανάγκη. Τα παιδιά της ας ακολουθήσουν την μοίρα των γονιών τους. Αγρότες – Κτηνοτρόφοι , κατά την γνωστή προεκλογική προτροπή του κ. Πρωθυπουργού.

Η αξιότιμη κ. Υπουργός παιδείας είχε αυτήν την περίοδο , πράγματι , δύσκολο έργο. Η κατάργηση του Τμήματος Νομικής του Πανεπιστημίου της Πάτρας της πήρε πολύ χρόνο.

Τα παιδιά της Γορτυνίας μπορούν να περιμένουν. Τι τα θέλουν άλλωστε τα γράμματα.

Εμείς , η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ Γορτυνίας , συνεπείς στα όσα υποσχεθήκαμε μετά της εκλογές του Ιουλίου δηλώνουμε παρόντες.

Σήμερα καταγγέλλουμε το απαράδεχτο της ανυπαρξίας καθηγητών στο Γυμνάσιο Τροπαίων.

Αύριο , μακάρι , να βρεθούμε στην ευχάριστη θέση , να χειροκροτήσουμε μια θετική εξέλιξη για την περιοχή μας.

Θέλουμε για μια ακόμα φορά να τονίσουμε ότι το δικαίωμα των παιδιών μας στην μόρφωση είναι αναφαίρετο δικαίωμα και αποτελεί ύψιστη υποχρέωση της πολιτείας να το παρέχει σε καθεστώς ισονομίας και ισοπολιτείας σε όλους τους πολίτες της.

ΔΕΝ ΖΗΤΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ.ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ. ΜΟΡΦΩΣΗ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.

ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ".

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.