Επικαιροτητα

Τροχαίο με νεκρό 29χρονο έξω από τα Κούτρουφα

Επτά πυροσβέστες χρειάστηκε να επέμβουν για τον απεγκλωβισμό του άτυχου οδηγού.

Με αίμα βάφτηκε το βράδυ της Κυριακής η άσφαλτος στην επαρχιακή οδό Άστρους-Λεωνιδίου.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η Πυροσβεστική, χρειάστηκε η επέμβασή της όταν ειδοποιήθηκε για τον απεγκλωβισμό ανθρώπων που επέβαιναν σε αυτοκίνητο το οποίο εξετράπη της πορείας του έξω από το χωριό Κούτρουφα Βόρειας Κυνουρίας.

Αμέσως δύο οχήματα και επτά άνδρες έσπευσαν στο σημείο όπου είδαν το αυτοκίνητο να έχει καρφωθεί στα δένδρα! Χρειάστηκε η χρήση ηλεκτρικών πριονιών για να απεγκλωβίσουν, χωρίς τις αισθήσεις του, τον άτυχο οδηγό.

Δείτε το σχετικό tweet της Πυροσβεστικής

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της Ελληνικής Αστυνομίας ο οδηγός ήταν 29 ετών!

"Χθες (13.10.2019) το βράδυ, στο 4,2 χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Άστρους - Λεωνιδίου, Ι.Χ. επιβατικό όχημα που οδηγούσε 29χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε σταθερό αντικείμενο (δέντρο), με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 29χρονου. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Βόρειας Κυνουρίας".

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.