Επικαιροτητα

ΤΡΙΠΟΛΗ: Σπουδαία πρωτοβουλία του 7ου δημοτικού

Κουμπαράς στήθηκε από σήμερα στο σχολείο για τον μικρό Παναγιώτη-Ραφαήλ!

Μια σπουδαία πρωτοβουλία, την οποία ελπίζουμε να ακολουθήσουν και άλλοι φορείς της πόλης μας, ανέλαβε από χθες ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 7ου Δημοτικού Σχολείου Τρίπολης σε συνεννόηση με τον σύλλογο των διδασκόντων.

Εστησαν κουμπαρά προκειμένου να μαζευτούν χρήματα για τον μικρό Παναγιώτη-Ραφαήλ η ιστορία του οποίου έχει αγγίξει κάθε ευαίσθητη καρδιά όχι μόνο στην Αρκαδία, αλλά και σε όλη την Ελλάδα.

Διαβάστε την ανάρτηση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 7ου Δημοτικού:

Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες

Μετά από πρωτοβουλία του Συλλόγου μας την οποία υποστηρίζει και ο Σύλλογος διδασκόντων του σχολείου μας, συμμετέχουμε όλοι μαζί, παιδιά, γονείς και διδακτικό προσωπικό στην Καμπάνια για τον Παναγιώτη-Ραφαήλ!!

Από αύριο το πρωί και μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας (25/10) τοποθετούμε τον κουμπαρά μας τις πρωινές ώρες προσέλευσης των μαθητών στην κεντρική είσοδο του σχολείου μας και την υπόλοιπη ημέρα μέσα στο σχολείο σε χώρο που θα υποδειχθεί από την κ. Διευθύντρια.

Ελπίζουμε στην συμμετοχή όλων σας.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην σελίδα των γονέων του μικρού Παναγιώτη - Ραφαήλ Γλωσσιώτη: Γίνε ο ήρωας του Παναγιώτη-Ραφαήλ

Με εκτίμηση

Το Δ.Σ.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.