Επικαιροτητα

winamp wmp real qt

Λαθροκυνηγοί στην Βλαχέρνα

Εντοπίστηκε σκοτωμένος αγριόχοιρος από θηροφύλακες του νομού Αρκαδίας. 

Τις πρώτες βραδινές ώρες της Τρίτης 24ης Σεπτεμβρίου 2019, Ομοσπονδιακοί Θηροφύλακες του νομού Αρκαδίας, δέχτηκαν καταγγελία ότι στη θέση «Μνημείο » της Βλαχέρνας Αρκαδίας ακούστηκαν πυροβολισμοί. 

Άμεσα έσπευσαν στο σημείο και έθεσαν την περιοχή υπό παρακολούθηση. Αφού πέρασαν κάποιες ώρες και δεν διαπιστώθηκε καμιά ύποπτη κίνηση, αποφάσισαν να ψάξουν στα παρακείμενα χωράφια μήπως και εντοπίσουν τους δράστες. Αυτό δεν κατέστη δυνατό αλλά βρήκαν τον αγριόχοιρο τον οποίο είχαν σκοτώσει. 

Τον άφησαν στο σημείο και απομακρύνθηκαν περιμένοντας ότι ίσως οι λαθροθήρες έρθουν να τον πάρουν. Κάτι τέτοιο όμως δεν συνέβη, αφού προφανώς οι λαθροθήρες τους αντιλήφθηκαν.

Στην συνέχεια προέβησαν στην κατάσχεση του παρανόμως θηρευμένου αγριόχοιρου και μετέβησαν στο Δασαρχείο Βυτίνας για τις περαιτέρω προβλεπόμενες διαδικασίες (πλειστηριασμός θηράματος, υποβολή μήνυσης κατ΄ αγνώστων κ.τ.λ.).

(Δελτίο Τύπου)

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.