Επικαιροτητα

ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Επ' αυτοφόρω σύλληψη για χασίς, όπλα και χάπια

Δοσοληψίες με Αλβανούς εμπόρους ναρκωτικών είχε ηλικιωμένος Έλληνας, ο οποίος πιάστηκε επ' αυτοφώρω να μεταφέρει μία μεγάλη ποσότητα χασίς και χαπιών

 

 

Ραντεβού σε αφύλακτη διάβαση της μεθορίου με την Αλβανία είχε με τους ''βαρόνους'' ναρκωτικών της Αλβανίας ένας ηλικιωμένος Έλληνας, που είχε αναλάβει, να μεταφέρει μεγάλη ποσότητα χασίς στο εσωτερικό της χώρας. Στο σπίτι του είχε κι άλλα ναρκωτικά, αλλά και δυο όπλα που εξετάζονται.

 

Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Καστοριάς είχαν πληροφορίες για την επικείμενη παραλαβή του φορτίου και είχαν στήσει ενέδρα στον 66χρονο μεταφορέα στην περιοχή Καλοχώρι, μαζί με άνδρες της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος, του αστυνομικού τμήματος Νεστορίου και συνοριοφύλακες. Το Ι.Χ. αυτοκίνητο, που οδηγούσε ο ύποπτος, εντοπίστηκε και ακινητοποιήθηκε με μια αστραπιαία επιχείρηση.

 

Στο εσωτερικό του οχήματος που κατασχέθηκε, βρέθηκαν τρεις ταξιδιωτικοί σάκοι, που είχαν είχαν μέσα 24 αυτοσχέδιες συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 39 κιλών και 770 γραμμαρίων. Στην έρευνα, που ακολούθησε στο σπίτι του 66χρονου στην Κοζάνη, βρέθηκαν άλλα 794 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης σε τρεις συσκευασίες,  333 ναρκωτικά χάπια χωρίς την απαραίτητη ιατρική συνταγή, αλλά και δυο πιστόλια με 18 φυσίγγια που εστάλησαν για βαλλιστική εξέταση.

 

Ο ηλικιωμένος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς, που του άσκησε δίωξη για μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών και για παράνομη οπλοκατοχή. 

 

ΠΗΓΗ: protothema.gr

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.