Επικαιροτητα

Πρόταση ίδρυσης Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων στην Αρχαία Ολυμπία

Η Βουλευτής Ηλείας κ. Αυγερινοπούλου πρότεινε στην Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, κ. Κεραμέως, την ίδρυση Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων με έδρα την Αρχαία Ολυμπία.

Σπουδαία πρόταση για την ανάπτυξη του Νομού Ηλείας και της Αρχαίας Ολυμπίας, έθεσε υπόψιν της Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων, κυρία Νίκη Κεραμέως η Βουλευτής Ηλείας κ. Αυγερινοπούλου.

Συγκεκριμένα πρότεινε στην Υπουργό την ίδρυση "ομπρέλας" Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων με έδρα την Αρχαία Ολυμπία -ως γενέτειρα των Ολυμπιακών Αγώνων-, καθώς συνιστά τόπο παγκοσμίου φήμης που προσελκύει κάθε χρόνο χιλιάδες επιστήμονες και αθλητές.

Μεταξύ άλλων τόνισε, ότι το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου έχει εκφράσει την επιθυμία να λειτουργήσει στην Αρχαία Ολυμπία τμήματά του, αντί σε άλλη πόλη.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.