Επικαιροτητα

Στο ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας

Τον Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας κ. Χρήστο Λαμπρόπουλο υποδέχτηκε την Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2019 στο Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ η Πρόεδρος του Κέντρου κ. Κατερίνα Καρνιαδάκη. 

Αποδεικνύοντας έμπρακτα το έντονο ενδιαφέρον του για την ανάπτυξη και την πορεία της επιχειρηματικότητας στην Αρκαδία ο νέος Αντιπεριφερειάρχης επισκέφτηκε  το ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ και είχε - για περίπου μία ώρα - συζήτηση με την Πρόεδρο του Κέντρου Αποκατάστασης της Τρίπολης.

Κατά τη διάρκεια της εποικοδομητικής συζήτησης που αναπτύχθηκε μεταξύ των δύο πλευρών συζητήθηκε η συνεργασία που πρέπει να υπάρξει πάνω σε θέματα ανάπτυξης του Ιατρικού Τουρισμού στην περιφέρεια Πελοποννήσου καθώς και σε πρωτοβουλίες που θα πρέπει να αναληφθούν από κοινού για την ανάπτυξη εναλλακτικών μορφών τουρισμού στην Αρκαδία.

Τόσο ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας όσο και η Πρόεδρος του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ συμφώνησαν ότι η Αρκαδία έχει μείνει πολύ πίσω σε θέματα υποδομών και αναπτυξιακών έργων που θα βοηθούσαν ουσιαστικά την προσέλκυση μεγάλων επενδύσεων στην ευρύτερη περιοχή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή ήταν η πρώτη επίσημη επίσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας σε επιχειρηματική μονάδα της Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας και όπως δήλωσε ο ίδιος τέτοιες επισκέψεις θα συνεχίσει να πραγματοποιεί αφού θέλει να έχει μία σαφή εικόνα για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις της περιοχής 

Από την πλευρά της η Πρόεδρος του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ κ. Κατερίνα Καρνιαδάκη αξιοποιώντας την ιδιότητα του μέλους της Διοίκησης του Επιμελητηρίου Αρκαδίας ζήτησε από τον κ. Λαμπρόπουλο η νέα Περιφερειακή Αρχή να σταθεί δίπλα στον επιχειρηματικό κόσμο και να βοηθήσει με ουσιαστικές παρεμβάσεις στην πάταξη της γραφειοκρατίας και στην ενίσχυση της επιχειρηματικότητας.

"Είμαστε σίγουροι ότι η συνεργασία μας με τη νέα Διοίκηση της Περιφέρειας θα είναι τέτοια που θα μας επιτρέψει να αναλάβουμε κοινές πρωτοβουλίες και καινοτόμες δράσεις προς όφελος των πολιτών της Περιφέρειας Πελοποννήσου" δήλωσε η Πρόεδρος του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ η οποία ευχαρίστησε θερμά τον Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας κ. Χρήστο Λαμπρόπουλο για την επίσκεψη που πραγματοποίησε στο Κέντρο και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο του.

 Δ.Τ.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.