Επικαιροτητα

ΤΡΙΠΟΛΗ: Νέοι υποδιευθυντές σε 5o, 11ο δημοτικό

Καλούνται να αναλάβουν άμεσα τα καθήκοντά τους.

Με απόφαση του Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αρκαδίας, Φώτη Γκέσουρα και μετά από προκήρυξη τοποθετήθηκαν εκπαιδευτικοί σε δύο δημοτικά σχολεία της Αρκαδίας, για το υπόλοιπο της τρέχουσας θητείας των στελεχών της εκπαίδευσης (έως τις 31-07-2020) ή έως την τοποθέτηση και μέχρι την ανάληψη των καθηκόντων των νέων στελεχών της εκπαίδευσης, στις παρακάτω Σχολικές Μονάδες (Δημοτικά Σχολεία) όπου φοιτούν περισσότεροι από 120 μαθητές για θέση Υποδιευθυντή/ντριας Α΄.

Αν κατά την διάρκεια της θητείας των ανωτέρω Υποδιευθυντή/τρια ο αριθμός των μαθητών/τριών της Σχολικής τους Μονάδας (Δημοτικού Σχολείου), όπως διαμορφώνεται μέσα στο μήνα Σεπτέμβριο κάθε σχολικού έτους, δεν δικαιολογεί τον ορισμό Υποδιευθυντή/ντριας στη Σχολική Μονάδα, σύμφωνα με τα οριζόμενα στην κείμενη νομοθεσία (παράγραφος 6 του άρθρου 30 του Ν.4547/2018, ΦΕΚ 102 Α΄), με απόφαση του οικείου Διευθυντή Εκπαίδευσης αναστέλλεται η άσκηση των καθηκόντων του/της Υποδιευθυντή/ντριας που πλεονάζει/ουν.

Κατά τη διάρκεια της θητείας τους καταβάλλεται το επίδομα που προβλέπεται στις διατάξεις του άρθρου 19 του Ν.4547/2018 (ΦΕΚ 102/τ.α΄/12-06-2018).

Οι τοποθετούμενοι καλούνται να αναλάβουν τα καθήκοντα της θέσεώς τους άμεσα στη Σχολική Μονάδα (Δημοτικό Σχολείο) υπηρέτησής τους αναφέροντας σχετικά στην οικεία Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.