Επικαιροτητα

"ΑμεΑ εν δράσει..." στο Διεθνές Τουρνουά Τένις σε Αμαξίδιο (photos)

H ομάδα "ΑμεΑ εν δράσει", βρέθηκε στη Μεσσήνη στο 4ο Ancient Messene Open και συγκεκριμένα στο Διεθνές Τουρνουά Τένις σε Αμαξίδιο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση:

Μέλη της ομάδας μας βρέθηκαν στο 4ο Ancient Messene Open και συγκεκριμένα στο Διεθνές Τουρνουά Τένις σε Αμαξίδιο που έλαβε χώρα στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ξενοδοχειακής μονάδας «ΒUKA BEACH RESORT» στη Μεσσήνη στις 31-3/11/2019.

Το γεγονός αυτό έγινε θεσμός μετά από όραμα και στόχο του αθλητή τένις σε αμαξίδιο Giorgos Lazaridis / Γιώργος Λαζαρίδης, ιδρυτή της αθλητικής ομάδας ΔΙΑΦΟΡΟΖΩ και μέλος των Α.με.Α. εν δράσει... και με τη βοήθεια φίλων, υποστηρικτών, Δήμο Μεσσήνης και Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Παρεβρέθηκαν αθλητές σε αμαξίδιο υψηλού επιπέδου από πολλές χώρες όπου αγωνίστηκαν και έλαβαν τιμητικές διακρίσεις μέσα ένα κλίμα ομαδικότητας και αλληλοσεβασμού.

Μετά το πέρας του τουρνουά ακολούθησε μια βραδιά αποφόρτισης, διασκέδασης και αποχαιρετισμού μεταξύ των αθλητών, εθελοντών και όλων των εμπλεκομένων φορέων της διοργάνωσης.

Σας ευχαριστούμε για αυτό το θέαμα που μας προσφέρατε. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας στο 5ο Διεθνές Τουρνουά Τένις σε Αμαξίδιο! 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.