Επικαιροτητα

ΤΣΙΑΜΟΥΛΟΣ: "Κωμικός ήρωας ο Κακλαμάνος"

Για ανεπίτρεπτες συμπεριφορές και ασέβεια από μέρους του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης Αναστάσιου Κακλαμάνου κάνει λόγο ο Νίκος Τσιαμούλος.

 

Στην ανακοίνωση του μάλιστα χαρακτηρίζει τον πρόεδρο του Συμβουλίου ως κωμικό ήρωα, μετά και από τα όσα έγιναν στη συνεδρίαση του συμβουλίου που έλαβε χώρα στις (22/03)

 

 Η ανακοίνωση του επικεφαλής της παράταξης "Τρίπολη - Αλλάζουμε τα δεδομένα":

 

Είναι γεγονός ότι ένα από τα χαρακτηριστικά του κ Κακλαμάνου είναι η αμετροέπεια. Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου τις 22ας Μαρτίου 2016 προστέθηκε και η ασέβεια!

 

Ασέβεια προς ολόκληρο το Δημοτικό Συμβούλιο, τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης καθώς και στο Κανονισμό Λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου που ο ίδιος έφερε προς ψήφιση και φρόντισε να το κάνει κουρελόχαρτο σε μία νύχτα.

 

Αυτό που έγινε στη συνεδρίαση είναι σενάριο κωμικής ταινίας:

 

Πρώτα ο κωμικός ήρωας παρουσιάζει τον Κανονισμό Λειτουργίας και αμέσως μετά τον παραβιάζει σαν να μην υπάρχει! 

 

Κύριε Κακλαμάνο πρέπει επιτέλους να καταλάβετε ότι είστε πάνω απ' όλα εκπρόσωπος του Δήμου που εξ ορισμού είναι  συνυφασμένος με τη λέξη Δημοκρατία και όχι με άλλα καθεστώτα περασμένων δεκαετιών.  Βέβαια, ως ο πιστότερος αυλικός του κ Παυλή φροντίζετε να φέρνετε σε πέρας πολύ ικανοποιητικά την εντολή του που δεν είναι άλλη από τη φίμωση κάθε αντιπολιτευτικής φωνής.

 

Ο Δήμος Τρίπολης δεν είναι τριτοκοσμικό τσιφλίκι που ασκούν εξουσία οι φύλαρχοι αλλά Οργανισμός Τοπικής Αυτοδιοίκησης που λειτουργεί σύμφωνα με τους κανόνες της Ελληνικής Δημοκρατίας. 

 

Επιτέλους πρέπει να καταλάβετε πως ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου είναι θέση υπευθυνότητας και σοβαρότητας, περγαμηνές που παρά τα 40 χρόνια εκπροσώπησης στο Δήμο δεν καταφέρατε να  αποκτήσετε. Το λιγότερο που οφείλετε σε ολόκληρο το Δημοτικό Συμβούλιο είναι να ζητήσετε μια συγνώμη για την χθεσινή σας ασέβεια. Αν και η  ευθιξία του  πραγματικού πολιτικού άνδρα θα του επεδείκνυε μέχρι και την παραίτηση από το αξίωμα που κατέχει. Αλλά δυστυχώς παραλείψαμε ότι τα 40 χρόνια που εκπροσωπείται στο Δήμο ο Κος Κακλαμάνος και που είναι όλα συνδεδεμένα με παλαιοκομματικές και φθαρμένες αντιλήψεις δεν του επιτρέπουν τέτοιου  είδους  ευαισθησίες.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.