Επικαιροτητα

Στο Δημαρχείο Τρίπολης η Φώφη Γεννηματά (photos)

Η Πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ βρίσκεται στην Τρίπολη, προκειμένου να παραστεί στα εγκαίνια της "Πελοπόννησος EXPO".

Την Τετάρτη 13 Νοεμβριου 2019, η κ. Γεννηματά βρέθηκε στην αρκαδική πρωτεύουσα, όντας ευρισκόμενη σε "προσυνεδριακή" περίοδο, καθώς το μεθεπόμενο Σαββατοκύριακο είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ.

Η κ. Γεννηματά πραγματοποίησε επίσκεψη στο Δημαρχείο της Τρίπολης, συνοδευόμενη από πρωτοκλασάτα στελέχη του ΚΙΝΑΛ και τον Βουλευτή Αρκαδίας, κ. Κωνσταντινόπουλο.

Την Πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ υποδέχθηκε ο κ. Κώστας Τζιουμης, ενώ στο Δημαρχείο βρέθηκαν και πολλά στελέχη της Δημοτικής Αρχής.

Μεταξύ άλλων, η ίδια αναφέρθηκε στην πολιτική κατάσταση της χώρας, λέγοντας πως "ο μήνας του μέλιτος για τη νέα Κυβέρνηση τελείωσε".

Παράλληλα, υποστήριξε πως το ΚΙΝΑΛ είναι η μόνη σοβαρή δύναμη αντιπολίτευσης καθώς "ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κάνει ούτε μπορεί να κάνει αντιπολίτευση".

Ουσιαστικά, η κ. Γεννηματά περιέγραψε μια "ταύτιση" των πολιτικών της νυν και πρώην Κυβέρνησης επάνω στα σημαντικά ζητήματα, εκδηλωνοντας, ταυτοχρονα τον έντονο προβληματισμό της για τις εξελίξεις στο "προσφυγικό."

Από την πλευρά του, ο Δήμαρχος Τρίπολης ανέφερε πως όλες οι δυνάμεις που υποστηρίζουν την ευρωπαϊκή προοπτική θα πρέπει να συνεννοηθούν, επάνω στα κύρια ζητήματα που απασχολούν την Ελλάδα.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.