Επικαιροτητα

Ξεκινά με θετικούς "οιωνούς" η "Πελοπόννησος EXPO" (photos)

Αντάξια της σημασίας της έκθεσης η τελετή εγκαινίων την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2019.

Παρουσία σημαινόντων  εκπροσώπων της πολιτικής και οικονομικής ζωής, πραγματοποιήθηκε η επίσημη έναρξη λειτουργίας της "Πελοπόννησος EXPO", η οποία θα διαρκέσει μέχρι και την Κυριακή 17 Νοεμβρίου.

Την Ελληνική Κυβέρνηση εκπροσώπησε στην τελετή ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Μάκης Βορίδης, ο οποίος μετέφερε και τις ευχές του κ. Πρωθυπουργού.

Στο χαιρετισμό του,  ο κ. Βορίδης ανέφερε πως η φετινή έκθεση είναι η μεγαλύτερη αντίστοιχη ως προς τη συμμετοχή εκθετών που έχει γίνει στην Πελοπόννησο.

Ταυτόχρονα, δήλωσε πως, μετά από πολλά χρόνια, υπάρχει πρόγραμμα Κυβερνητικό που έχει ως στόχο να ενισχύσει τις επιχειρήσεις και όχι να "δαιμονοποιεί" την επιχειρηματικότητα.

Από την πλευρά τους, οι εκπρόσωποι της τοπικής πολιτικής και οικονομικής δραστηριότητας, εστίασαν στην ανάγκη προβολής των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της Πελοποννήσου.

Δήλωσαν πάντως αισιόδοξοι για το μέλλον, καθώς οι προϋποθέσεις είναι ευνοϊκές για την Ελληνική Οικονομία.

Μεταξύ των ομιλητών, ήταν ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, κ. Τρουπής, ο Δήμαρχος Τρίπολης, κ. Τζιούμης και ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, κ. Νίκας.

Την αξιωματική αντιπολίτευση εκπροσώπησε ο κ. Σταύρος Αραχωβίτης, πρώην Υπουργός, ενώ επιστολή έστειλε ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας, κ. Παπαηλίου.

Τέλος, η Πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, κ. Γεννηματά, δήλωσε πως η χώρα έχει ανάγκη ένα "αναπτυξιακό σοκ".

Την τελετή παρουσίασε ο δημοσιογράφος, κ. Χάρης Ντιγριντάκης.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.