Επικαιροτητα

winamp wmp real qt

ΤΡΙΠΟΛΗ: Εκλογές για νέο Δ.Σ. στην Ένωση Γονέων

Οι αρχαιρεσίες θα διεξαχθούν αύριο (15/11) στο παλιό δημαρχείο της πόλης.

Την Παρασκευή  15/11/2019  και ώρα  19:30  το βράδυ,  στην  πρώην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου  στο  παλιό Δημαρχείο Τρίπολης  επί της οδού Εθνικής Αντίστασης 43 ,   θα πραγματοποιηθεί :

"Ετήσια Γενική Συνέλευση  και  Αρχαιρεσίες διεξαγωγής  Εκλογών  για την ανάδειξη του Νέου Επταμελούς Διοικητικού Συμβουλίου της  Ένωσης Γονέων Μαθητών  του Δήμου Τρίπολης".

Παρακαλούνται όλοι οι Σύλλογοι Γονέων & Κηδεμόνων  όλων των  Δημοτικών σχολείων,  των  Γυμνασίων & των Λυκείων, που εδρεύουν εντός των γεωγραφικών ορίων του ενιαίου Δήμου Τρίπολης (μαζί με όλες τις κοινότητες π.χ. Τεγέα,  Λεβίδι,  κλπ.)  να  παρευρεθούν  στην Γενική Συνέλευση  με τους αντίστοιχους ορισμένους εκπροσώπους τους,  προκειμένου να συμμετάσχουν στις διαδικασίες και να ψηφίσουν για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. .

Δηλώσεις υποψηφιότητας για το Νέο Δ.Σ. θα γίνονται δεκτές έως την  Παρασκευή 15/11/2019 έως τις 17:00 το απόγευμα στο e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Είναι απολύτως απαραίτητο να πραγματοποιηθούν η Γενική Συνέλευση και οι Εκλογές,  προκειμένου να οριστούν από το Νέο  Διοικητικό Συμβούλιο, τα Μέλη που θα στελεχώσουν τις Επιτροπές του Δήμου Τρίπολης.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.