Επικαιροτητα

Η νεοσύστατη Π.Ο.Ε.Ο στην "Πελοπόννησος EXPO"

Πολύς κόσμος επισκέφθηκε το περίπτερο της Πελοποννησιακής Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας.

Σημαντική χαρακτηρίζεται η παρουσία της ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ στην Έκθεση ΠΕΛΟΠΟΠΝΝΗΣΟΣ EXPO, που διεξήχθη στην Τρίπολη από 13 ως 17 Νοεμβρίου 2019.

Η ΠΟΕΕ υποδέχθηκε στο περίπτερό της πλήθος κόσμου και τους ενημέρωσε διεξοδικά. Η παρουσία της στο σημαντικό αυτό γεγονός για την Πελοπόννησο είχε σκοπό να:

1. Κάνει γνωστή την πρόσφατη ίδρυση της Ομοσπονδίας στις αρχές του τόπου, στο καταναλωτικό κοινό της Πελοποννήσου και βέβαια στους επιχειρηματίες. Πράγματι όλοι οι εκπρόσωποι των αρχών, οι πολιτικοί, ο Περιφερειάρχης και οι Σύμβουλοι, οι εκπρόσωποι των Πελοποννησιακών Επιμελητηρίων, εκπρόσωποι φορέων εκπροσώπησης της επιχειρηματικότητας κατά τόπους, πέρασαν από το περίπτερο της ΠΟΕΕ, ενημερώθηκαν και έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις δράσεις της. Μάλιστα, όλοι οι παραπάνω βεβαίωσαν την πεποίθησή τους για το θετικό αντίκτυπο που θα έχει η ίδρυση της ΠΟΕΕ και δέχθηκαν με ενθουσιασμό το άμεσο ξεκίνημα μιας συνεργασίας προς όφελος των μικρομεσαίων της Πελοποννήσου.

2. Να αναδείξει τους Εμπορικούς Συλλόγους-μέλη της και να γνωστοποιήσει το σημαντικό έργο που προσφέρουν στην τοπική τους κοινωνία. Να δείξει επίσης το θετικό πρόσημο που έχει για την τοπική Οικονομία η ύπαρξη της ΠΟΕΕ.

3. Να δημιουργήσει τις συνθήκες εκείνες που θα επιτρέψουν στις επιχειρήσεις που εκπροσωπεί να βρουν το δρόμο για ανάπτυξη, με κριτήριο τον εκσυγχρονισμό και την εξωστρέφεια. Πράγματι, οι επαφές που έγιναν χάραξαν σταθερά το δρόμο για συνεργασίες με φορείς που θα δώσουν τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις της Πελοποννήσου να αποκτήσουν τα κατάλληλα εργαλεία και την πληροφόρηση, ώστε να εκμεταλλευτούν τις δυνατότητες που δίνονται στις παρούσες συνθήκες και στο εγγύς μέλλον.

Η παρουσία της ΠΟΕΕ στην ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO σήμανε την χάραξη μιας πορείας προόδου προς όφελος της επιχειρηματικής κοινότητας της Πελοποννήσου.

Οφείλονται συγχαρητήρια στους διοργανωτές, τα Επιμελητήρια Πελοποννήσου για το επιτυχημένο εγχείρημα. Ιδιαίτερες ευχαριστίες οφείλονται στον Πρόεδρο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Αρκαδίας για την ευγενική παραχώρηση του περιπτέρου.

Η διοίκηση της ΠΟΕΕ είναι ξεκάθαρα προσηλωμένη σε δράσεις και ενέργειες που θα αλλάξουν το κλίμα και θα βοηθήσουν την ανάπτυξη της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας της Πελοποννήσου και μέσω αυτής τη βελτίωση της τοπικής Οικονομίας.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.