Επικαιροτητα

winamp wmp real qt

Θετικά μηνύματα από την Ο.Ε.ΕΣ.Π στην "Πελοπόννησος EXPO"

Πολύς κόσμος πέρασε από το περίπτερο 68!

Με επιτυχία στέφθηκε η συμμετοχή της Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Πελοποννήσου, Νοτιοδυτικής Ελλάδος, Ζακύνθου, Κεφαλληνίας & Ιθάκης (Ο.Ε.ΕΣ.Π.) στην έκθεση «Πελοπόννησος EXPO 2019», που διεξήχθη 13–17 Νοεμβρίου 2019 στη ΒΙΠΕ Τρίπολης.

Η Ομοσπονδία μας είχε δικό της περίπτερο No 68, το οποίο παραχώρησε το Επιμελητήριο Αχαΐας, ενώ εκεί ήταν ο Πρόεδρός της Βαγενάς Γεώργιος, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της καθώς και αντιπρόσωποι των Συλλόγων – μελών της. 

Πάνω από 30.000 επισκέπτες, επαγγελματίες αλλά και καταναλωτικό κοινό, επισκέφτηκαν την έκθεση στις 5 ημέρες λειτουργίας της και το περίπτερο της Ομοσπονδίας μας πλημμύρισε από κόσμο. 

Μοιράστηκε έντυπο υλικό στους επισκέπτες του περιπτέρου μας, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν μαζί μας και να ενημερωθούν για τα νέα χρηματοδοτικά εργαλεία της Ε.Ε., για δράσεις που θα βοηθήσουν την μικρή και μικρομεσαία επιχείρηση καθώς και για την σύμπραξη νέων συνεργασιών. 

Επίσης έγιναν συναντήσεις με τους Προέδρους και των επτά Επιμελητηρίων της Πελοποννήσου και τις Περιφερειακές αρχές με σκοπό την ανεύρεση τρόπων ενίσχυσης και πόρων των Εμπορικών και Επιχειρηματικών Συλλόγων - μελών μας.

Η Ο.Ε.ΕΣ.Π. θα είναι πάντα κοντά σε τέτοιου είδους πρωτοβουλίες που πραγματώνουν με τον καλύτερο τρόπο το πνεύμα συνεργασίας και σύνταξης δυνάμεων προς όφελος της μικρής και μικρομεσαίας επιχείρησης. 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.