Επικαιροτητα

"Η αντιπολίτευση διακωμωδεί τo Δημοτικό Συμβούλιο" (VIDEO)

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης, Αναστάσιος Κακλαμάνος έδωσε συνέντευξη τύπου σήμερα, Πέμπτη (24/3) και μίλησε για όλα όσα έγιναν στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο.


Αρχικά ο κ. Κακλαμάνος αναφέρθηκε στον κανονισμό λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου λέγοντας: "Μετά από αρκετά χρόνια υπάρχει κανονισμός λειτουργίας στο Δημοτικό Συμβούλιο, ο οποίος ψηφίστηκε ομόφωνα με εξαίρεση τον κ. Νικολάου, ο οποίος αντέδρασε σε μία συγκεκριμένη παράγραφο".

 

"Παρόλα αυτά στο προχθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο δεν σεβάστηκαν τον κανονισμό, ο οποίος σας το εγγυώμαι θα εφαρμοστεί στο 100%" ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος, ενώ συνέχισε: "Δεν μπορώ να καταλάβω, γιατί αποχώρησε σύσσωμη η αντιπολίτευση. Πρώτα να σεβόμαστε τον εαυτό μας και μετά αυτά που ψηφίζουμε".

 


Όσον αφορά στον επικεφαλής της παράταξης "Τρίπολη Αύριο", Κώστα Τζιούμη ο οποίος δήλωσε, πως αν δεν μπορεί ο πρόεδρος του συμβουλίου να  ανταποκριθεί στον ρόλο του ο τότε δεν μένει παρά να παραιτηθεί" ο πρόεδρος απάντησε: "Ο κ. Τζιούμης δεν πρέπει να πέφτει σε τέτοια παραπτώματα. Δεν θα διαταράξει αυτή η δήλωση την μεταξύ μας σχέση".

 


Τέλος ο κ. Κακλαμάνος μίλησε για τα προβλήματα της πόλης λέγοντας: "Τα απορρίμματα είναι ένα θέμα που ταλανίζει όλη την Πελοπόννησο, είναι πολύ δύσκολο να βρεις λύση. Χθες είχαμε την παρουσίαση για να βρούμε την λύση για τις τρεις χωματερές. Βλέπετε ότι η Δημοτική Αρχή προσπαθεί, αλλά άλλοι το δέχονται και άλλοι όχι. Όλοι μαζί πρέπει να βρούμε λύση για τα προβλήματα της πόλης".

 

Περισσότερα στο video που ακολουθεί...

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.