Επικαιροτητα

Σύμπραξη ΚΤΕΛ Πελοποννήσου και Hπείρου

Σύσκεψη έλαβε χώρα πριν λίγες ημέρες, για τη σύμπραξη μεταξύ των ΚΤΕΛ που βρίσκονται στην Πελοπόννησο και στην Ήπειρο.

Μια πρώτη συνάντηση - σύσκεψη τεσσάρων ΚΤΕΛ Α.Ε. Αργολίδας - Αρκαδίας - Λακωνίας και Ιωαννίνων της Ηπείρου, πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στις κτιριακές εγκαταστάσεις του Κεντρικού Σταθμού της ΚΤΕΛ Ν. Αρκαδίας Α.Ε. στην Τρίπολη και συγκεκριμένα στο γραφείο του Προέδρου Νίκου Κουτσόγιωργα.

Η Σύσκεψη αυτή είχε ως σκοπό την υλοποίηση και δημιουργία λεωφορειακής απευθείας υπεραστικής γραμμής από Λακωνία - Αργολίδα και Αρκαδίας προς Ιωάννινα και αντίστροφα.

Το άνω εγχείρημα στοχεύει την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού με έμφαση, την εξυπηρέτηση των κατοίκων  - φοιτητών της περιοχής μας που σήμερα φοιτούν στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων καθώς και των φοιτητών που φοιτούν στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και προέρχονται από περιοχές των Νομών Άρτας και Ιωαννίνων.

Την βούληση του Προέδρου της ΚΤΕΛ Ν. Αρκαδίας Α.Ε. Νίκου Κουτσόγιωργα υιοθέτησαν όλοι οι Πρόεδροι των αναφερομένων ΚΤΕΛ θέτοντας τα θεμέλια και τις απαραίτητες ενέργειες, για την άμεση υλοποίηση του άνω εγχειρήματος.

 

(Δελτίο Τύπου)

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.