Επικαιροτητα

winamp wmp real qt

ΑΡΚΑΔΙΑ: Εργαστήριο επιμόρφωσης από την Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία

Αύριο Σάββατο στο 2ο Γυμνάσιο Τρίπολης.

Tο παράρτημα Αρκαδίας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας θα πραγματοποιήσει εργαστήριο επιμόρφωσης που οργανώνει από κοινού με την Συντονίστρια  Εκπαιδευτικού Έργου του  ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Πελοποννήσου κ. Ξαρχάκου Νικολέττα κλ. ΠΕ03 και το Center for Talented Youth Greece (Κέντρο για Χαρισματικά και Ταλαντούχα Παιδιά) συνεργάτη του CTY του Πανεπιστημίου Johns Hopkins, το Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2019 στο 2ο Γυμνάσιο Τρίπολης. 

Τα εργαστήριο απευθύνεται σε καθηγητές μαθηματικών  και συναφών ειδικοτήτων καθώς και σε μαθητές  Β΄ Γυμνασίου  των σχολικών μονάδων της Τρίπολης. Σκοπός να εφαρμόσουν οι μαθητές τα μαθηματικά σε πραγματικές καταστάσεις και να επιμορφωθούν οι καθηγητές σε ωφέλιμες στρατηγικές αύξησης της συμμετοχής και του κινήτρου των μαθητών. 

Πρόγραμμα Εργαστηρίου

08.30-11.00 (Για Μαθητές) Εισαγωγή στις βασικές αρχές της Θεωρίας Παιγνίων Εισηγητής: Θοδωρής Ανδριόπουλος
11.00 (Για Καθηγητές) Προσέλευση 
11.15 (Για Καθηγητές) Παρουσίαση των χαρακτηριστικών των μαθητών με ιδιαίτερες ακαδημαϊκές ικανότητες, Εισηγήτρια: Χάιδω Σαμαρά
11.30–14.30 (Για Καθηγητές) Στρατηγικές διδασκαλίας που στοχεύουν στην ενεργό συμμετοχή των μαθητών, Εισηγητές: Θοδωρής Ανδριόπουλος, Χάιδω Σαμαρά.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.