Επικαιροτητα

"Μαϊμού" υπάλληλοι της ΔΕΗ "χτύπησαν" στην Πελοπόννησο

Τους άνοιξε χωρίς να υποψιαστεί το παραμικρό όταν, δήθεν επειδή έπρεπε να ελέγξουν τις καλωδιώσεις...

 

 

Όλα τα είχαν προβλέψει οι δυο αδίστακτοι απατεώνες που παρίσταναν τους τεχνικούς της Δ.Ε.Η. και έπεισαν μια ηλικιωμένη γυναίκα ότι υπήρχε βλάβη στο δίκτυο του σπιτιού της στην περιοχή της Αρόης στην Πάτρα, για να καταφέρουν να αρπάξουν τις οικονομίες της χωρίς να τους πάρει είδηση.

 

Η άτυχη γυναίκα δεν είχε λόγο να αμφιβάλλει για την ταυτότητα των αγνώστων, αφού ήταν ντυμένοι με φόρμες εργασίας της Δ.Ε.Η.! Έτσι, τους άνοιξε χωρίς να υποψιαστεί το παραμικρό όταν, δήθεν επειδή έπρεπε να ελέγξουν τις καλωδιώσεις, μετακίνησαν ογκώδεις οικιακές συσκευές με αποτέλεσμα να φράξουν την πόρτα της κουζίνας και να την αποκλείσουν εκεί! Μάλιστα, ο ένας από τους δράστες έμεινε μαζί της, τάχα δουλεύοντας, ενώ ταυτόχρονα συνομιλούσε με τον συνεργό του για θέματα τεχνικής φύσης ώστε να μην κινήσουν υποψίες στην ηλικιωμένη! 

 

Την ίδια ώρα, όμως, ο δεύτερος άνοιγε συρτάρια και ντουλάπια στα δωμάτια, ώσπου τελικά βρήκε το μεγάλο χρηματικό ποσό που φύλαγε η γυναίκα! Όταν άρπαξε τα χρήματα, χαιρέτισαν την ανυποψίαστη ηλικιωμένη και έφυγαν με ένα λευκό Ι.Χ. αυτοκίνητο. Η άτυχη γυναίκα αντιλήφθηκε πολύ αργότερα ότι είχαν αρπάξει ό,τι  είχε και δεν είχε και ειδοποίησε την Ασφάλεια Πατρών, δίνοντας στους αστυνομικούς την περιγραφή των τεχνικών "μαϊμού". Παρά τις αναζητήσεις, όμως, δεν εντοπίστηκαν.

 

Πηγή: protothema.gr

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.