Επικαιροτητα

"Κομμένη" στη μέση η Ελλάδα

Ο "Γηρυόνης" έκοψε τη χώρα μας στα δύο. Δεν είναι εφικτή η μετάβαση με οδικά μέσα στην Πελοπόννησο!

Κλειστή και στα δύο ρεύματα παραμένει η εθνική οδός Αθηνών - Κορίνθου, νέα και παλαιά, και ενδεχομένως η κυκλοφορία να μην αποκατασταθεί πριν από 3-4 ώρες, όπως είπε στον ΣΚΑΪ ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. Θεόδωρος Χρονόπουλος.

Σύμφωνα με την «Ολυμπία Οδό», οι πολύ έντονες καιρικές συνθήκες που επικρατούν σε όλο το μήκος του αυτοκινητόδρομου καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας είχαν ως αποτέλεσμα μεγάλη εισροή υδάτων και φερτών υλικών στο οδόστρωμα στην περιοχή της Κινέτας.

"Για προληπτικούς λόγους και την ασφάλεια όλων, η Τροχαία έδωσε εντολή για διακοπή της κυκλοφορίας από τα διόδια της Ελευσίνας έως τον Ισθμό, καθώς κλειστή παραμένει και η Παλαιά Εθνική Οδός σε διάφορα σημεία από την Κινέττα ως τους Αγίους Θεοδώρους", όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση της εταιρείας, που αναμεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Συνεργεία της Ολυμπίας Οδού και υπεργολάβων επιχειρούν στην περιοχή, ενώ όλος ο μηχανισμός παραμένει σε επιφυλακή σε όλο το μήκος του δρόμου.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.