Επικαιροτητα

Το νέο Δ.Σ. της Τηλεθέρμανσης Μεγαλόπολης

Ορισμός νομίμου εκπροσώπου, οικονομικού διαχειριστή και αναπληρωτές αυτών.

Στη Μεγαλόπολη και στο Δημοτικό κατάστημα σήμερα την εικοστή (20η) του μήνα Νοεμβρίου του έτους 2019, ημέρα της εβδομάδας Τετάρτη και ώρα 18.00 ήλθε σε συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο της Τηλεθέρμανσης Μεγαλόπολης ΑΕ ΟΤΑ μετά την από 757/18-11- 2019 έγγραφη πρόσκληση του μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Ιωάννη Μπουγιούκου που επιδόθηκε σε καθένα από τους Συμβούλους, εμπρόθεσμα και νόμιμα και αφού διαπιστώθηκε ότι υπάρχει νόμιμη απαρτία δεδομένου ότι σε σύνολο 11 μελών ευρέθηκαν παρόντες 11.

Ορίζει Νόμιμο εκπρόσωπο της Τηλεθέρμανσης Μεγαλόπολης Ανώνυμη Εταιρεία ΟΤΑ τον Πρόεδρο του Δ.Σ. και Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Ιωάννη Μπουγιούκο του Χρήστου

Ορίζει ως οικονομικό διαχειριστή της ΤΗ.ΜΕ Α.Ε Ο.Τ.Α. τον κ. Γεώργιο Σαφλαγιούρα του Αργυρίου μέλος Δ.Σ.

 

Ορίζει ως αναπληρώτρια του οικονομικού διαχειριστή σε περίπτωση που αυτός κωλύεται, την κ. Ευγενία Γαλανοπούλου του Νικολάου μέλος Δ.Σ.

 

Ολόκληρη η απόφαση ΕΔΩ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.