Επικαιροτητα

Επεισοδιακή παρέλαση στον Πύργο (VIDEO/PHOTOS)

Υπό καταρρακτώδη βροχή ξεκίνησε για να διακοπεί η σημερινή παρέλαση για την επέτειο της 25ης Μαρτίου στον Πύργο, με την αδικαιολόγητη απουσία των επισήμων να εξαγριώνει τον κόσμο που βρισκόταν στο σημείο.

 

Η παρέλαση ξεκίνησε λίγο μετά τις 11:30 π.μ., με το Ειδικό Σχολείο Πύργου. Ωστόσο το χαλάζι που έπεφτε εκείνη την ώρα ανάγκασε σε διακοπή της παρέλασης. Η εξέδρα των επισήμων παρέμεινε άδεια καθώς κανείς δεν εμφανίστηκε.

 

Το γεγονός αυτό εξαγρίωσε κάποιους παρευρισκόμενους, οι οποίοι πέταξαν τις καρέκλες της εξέδρας και σήκωσαν πανό διαμαρτυρόμενοι για το πρόβλημα των σκουπιδιών.

 

Ακόμη, αίσθηση προκάλεσε μια γυναίκα η οποία παρά την δυνατή βροχή, έχοντας στην αγκαλιά της το παιδί της, παρέλασε μόνη της κρατώντας την ελληνική σημαία.

 

Πηγή: www.thebest.gr/www.ilialive.gr

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.