Επικαιροτητα

winamp wmp real qt

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ: Επενδύει ακόμη 1,5 εκατ.€ στον τουρισμό

Το συγκεκριμένο ποσό είναι ανεξάρτητο από το κονδύλι των 2 εκατ. ευρώ που μέσω ΕΣΠΑ θα διατεθεί το 2020 για την προβολή της Περιφέρειας.

Σε 1,5 εκατομμύριο ευρώ ανέρχεται το κονδύλιο που προϋπολογίζεται το 2020 για την άσκηση τουριστικής πολιτικής από την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Αυτό αποφασίστηκε σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε χθες στην Τρίπολη, υπό τον περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα.

Οπως τονίστηκε δε, η πιο πάνω πίστωση είναι ανεξάρτητη από το κονδύλι των 2 εκατομμυρίων ευρώ που μέσω ΕΣΠΑ θα διατεθεί το 2020 για την προβολή της Περιφέρειας, κυρίως διαδικτυακά, αλλά και με τη συμμετοχή της σε εκθέσεις, συνέδρια κ.α.

Οσον αφορά το συγκεκριμένο θέμα της συμμετοχής σε τέτοιου είδους διοργανώσεις καθώς και της εν γένει προβολής της Περιφέρειας, οι σχετικές εισηγήσεις προς τον περιφερειάρχη θα γίνονται από 7μελή επιτροπή υπηρεσιακών παραγόντων, εκπροσώπων φορέων που είτε χρηματοδοτούν, είτε συμβάλλουν στην τουριστική πολιτική.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.