Επικαιροτητα

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ: Μέτρα προστασίας από τα κουνούπια

Έχει σκοπό τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας και της οικονομίας της περιοχή.

 

 

Υπογράφηκε νέα προγραμματική σύμβαση του προγράμματος καταπολέμησης κουνουπιών από τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Πέτρο Τατούλη, τους δημάρχους της Περιφέρειας και την αναπτυξιακή εταιρεία "ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΑΕ", με πεδίο εφαρμογής του φυσικού, περιαστικού, αγροτικού και αστικού συστήματος δήμων όλων των νομών της Περιφέρειας, για τη διετία 2016-2017.


Η προγραμματική σύμβαση, η οποία έχει εγκριθεί από το Ζ' Κλιμάκιο του Ελεγκτικού Συνεδρίου, έχει σκοπό τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας και της οικονομίας της περιοχής και κρίθηκε αναγκαία ύστερα από μελέτη που εκπονήθηκε από την Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας, ώστε να ελαχιστοποιηθούν οι πιθανότητες μετάδοσης μολυσματικής νόσου και δευτερογενώς να μειωθεί η όχληση από τα κουνούπια.



ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.