Επικαιροτητα

Ανήλικος βάνδαλος κατέστρεψε εορταστικό στολισμό

Έσπασαν τον διάκοσμο με τον οποίο είχε στολίσει την πλατεία ο Δήμος Πατρέων - Συνελήφθησαν ένας 15χρονος και ένας 19χρονος.

Αμόκ καταστροφής κατέλαβε χωρίς αιτία δυο νεαρά παιδιά, ένα από τα οποία ανήλικο, που έκαναν επιδρομή στον χριστουγεννιάτικο στολισμό σε κεντρική πλατεία της Πάτρας και άρχισαν να προκαλούν ζημιές στα στολίδια και τις εορταστικές φιγούρες της φάτνης με αποτέλεσμα να συλληφθούν!

Οι νεαροί βάνδαλοι, ένας 19χρονος και ένας 15χρονος, εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης το απόγευμα της Τρίτης, ενώ έσπαζαν τον διάκοσμο με τον οποίο είχε στολίσει την πλατεία ο Δήμος Πατρέων και συνελήφθησαν. Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Πατρών στον οποίο οδηγήθηκαν τους άσκησε δίωξη για φθορά δημόσιας περιουσίας και στους γονείς του ανήλικου για παραμέληση της εποπτείας του.

Διαβάστε ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.