Επικαιροτητα

Βελτίωση και συντήρηση της Ε.Ο. Πάτρα - Τρίπολη

Συντήρηση, βελτίωση και άρση επικινδυνότητας της Εθνικής Οδού 33 Πάτρα - Τρίπολη (έως όρια Νομού Αρκαδίας) και των κλάδων της.

Στο πλαίσιο της εργολαβίας "ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ-ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΚΑΙ ΑΡΣΗ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ Ε.Ο 33 ΠΑΤΡΑ-ΤΡΙΠΟΛΗ (έως όρια Ν. Αρκαδίας) και των κλάδων της" θα πραγματοποιηθούν εργασίες καθαρισμού της νησίδας και για το λόγο αυτό και προς διευκόλυνση της κυκλοφορίας και αποφυγής τροχαίων ατυχημάτων:

Α π ο φ α σ ί ζ ο υ μ ε

Άρθρο 1Ο

ΤΗ ΜΕΡΙΚΗ ΠΑΡΕΜΠΟΔΙΣΗ ΤΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ:

- Στην ΝΕΟ ΠΑΤΡΩΝ-ΑΘΗΝΩΝ από Διγενή Ακρίτα έως κόμβο Κουρτέση και στα δυο (2) ρεύμα πορείας

- Στην Μικρή Περιμετρική Πατρών από κόμβο Κουρτέση έως την 1η Σήραγγα και στα δυο (2) ρεύμα πορείας

Η κυκλοφορία των οχημάτων κατά τη διάρκεια των εργασιών θα γίνεται σταδιακά και κατά τμήματα σύμφωνα με την προβλεπόμενη σήμανση που θα τοποθετήσει ο υπεύθυνος εργολάβος, ο οποίος καθίσταται και υπεύθυνος επίβλεψης-συντήρησης αυτής και τις υποδείξεις των ανθρώπων της εταιρείας που θα βρίσκονται στα σημεία των έργων. 

Οι ανωτέρω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν από αναρτήσεως της παρούσας έως 27/12/2019, κατά τις ώρες από 07:00 έως 19:00 εκτός Κυριακών και αργιών.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.