Επικαιροτητα

ΑΧΑΙΑ: Κυκλοφορούσε ολόγυμνος στους δρόμους!

Είχε έντονο καυγά με συγγενικά του πρόσωπα για κάποια ενδοοικογενειακή διαφορά και είχε βγει εκτός εαυτού!


Γούρλωσαν τα μάτια τους οι κάτοικοι σε ένα ορεινό χωριό του Αιγίου -ανάμεσά τους και πολλά παιδιά- όταν αντίκρισαν ένα νεαρό άνδρα να περιφέρεται με αδαμιαία περιβολή στους δρόμους, το απόγευμα της Παρασκευής!


Κάποιοι ειδοποίησαν την Αστυνομία και άνδρες της Ασφάλειας Αιγίου εντόπισαν το νεαρό να προσπαθεί να προστατευτεί από την παγωνιά σε ένα στενό δρομάκι του χωριού! Όπως αποκαλύφθηκε, λίγο νωρίτερα είχε έντονο καυγά με συγγενικά του πρόσωπα για κάποια ενδοοικογενειακή διαφορά και είχε βγει εκτός εαυτού, με αποτέλεσμα να… πετάξει τα ρούχα του και να φύγει από το σπίτι του σε έξαλλη κατάσταση!


Το περιστατικό τελείωσε εκεί, χωρίς να συλληφθεί για προσβολή της δημόσιας αιδούς ο νεαρός, που επέστρεψε στο σπίτι του πολύ πιο ήρεμος. Ωστόσο, συστήθηκε από τους αστυνομικούς να εξεταστεί από ειδικούς για να εξηγήσει τι τον ώθησε στην ακραία αυτή αντίδραση.

 

ΠΗΓΗ:protothema.gr

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.