Επικαιροτητα

Φιλοζωϊκός Τρίπολης: Ο Άι-Βασίλης τελικά υπάρχει

Βρέθηκαν ανάδοχες οικογένειες για δύο υπέροχα πλασματάκια.

Με ανάρτησή του ο Πολιτιστικός Φιλοζωϊκός Σύλλογος Τρίπολης γνωστοποιεί ότι δύο από τα ζωάκια που φιλοξενούνταν στις εγκαταστάσεις του βρήκαν ανάδοχη οικογένεια λίγες ημέρες πριν εκπνεύσει η πρώτη δεκαετία του 21ου αιώνα.

"Ο Άι-Βασίλης τελικά υπάρχει και έφερε το καλύτερο δώρο σε δύο υπέροχα πλασματακια μας....τους χάρισε μια οικογένεια που θα τους προσφέρει αγάπη, φροντίδα και προστασία. 

Η Ευαγγελία ήρθε μαζί με τα παιδιά της και υιοθέτησε μια κουταβιτσα κούκλα και η Αγγελική τον μικρό μας γόη! Οι γιορτινές μέρες υπάρχουν για να μας θυμίζουν ποιο είναι το νόημα της ζωής του ανθρώπου και πως πρέπει η αγάπη και η καλοσύνη να μας συνοδεύει πάντα και όχι μόνο τις Άγιες μέρες. 

Ας σκεφτούμε όλοι μας καλά ποιό το νόημα των δώρων για τα αγαπημένα μας προσωπα. Η υιοθεσία ενός αδέσποτου είναι η μεγαλύτερη πράξη αγάπης και καλοσύνης και ας μην ξεχνάμε πως τα ζώα είναι ψυχές ζωντανές με καρδιά που χτυπά σαν και τη δική μας, που πονά σαν και τη δική μας, που διψά για αγάπη όπως και η δική μας! 

Μέσα από τέτοιες πράξεις γινόμαστε καλύτεροι, τρέφουμε την ψυχή μας και δείχνουμε το σωστό παράδειγμα στα παιδιά μας περνώντας τους μηνύματα ανθρωπιάς που θα καθορίσουν τη συμπεριφορά τους στην ενήλικη ζωή!

Ευαγγελία και Αγγελική σας ευχαριστούμε από καρδιάς για την καλοσύνη σας και την ελπίδα που μας χαρίζετε για να συνεχίσουμε....", αναφέρεται στην ανάρτηση.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.